Olin eilen taas uimassa. Vesi on enää 9.8 astetta, ja varmasti näillä keleillä viilenee kovaa vauhtia. Tänä aamuna oli meinaan auton ikkunat ihan jäässä, raaputtaa sai tosissaan. Blondi vähän ihmetteli, kun nurmikko tuntui kylmältä ja kovalta. Pommi ei ollut moksiskaan, tuttua juttua jo.

Uimisen lisäksi poikkesin eilen Hulluilla Päivillä. Löysin halvat farkut ja semmoisen koirien ulkoilutukseen ja vapaa-aikaan sopivan takin. Sillä on kai joku nimikin, sen tyylisellä takilla siis, mutta ei nyt tule mieleen. On olemassa maihinnousukenkiä, mutta onko maihari-takkeja? No semmoinen, jossa on paljon isoja taskuja, vyötäröllä solmimisnauha ja jota semmoiset viherpiiperot ja kettutytöt käyttää. Anteeksi jos loukkaan jotakuta selvennykselläni, ei ollut tarkoitus. :o) Lisäksi katselin yksiä saappaita Stockalla, mutta ne jäi ostamatta, ja nyt ehkä vähän harmittaa. Ne olisi olleet semmoiset hakutreeneihin sopivat talvisaappaat, joissa oli korkea goretexkankainen fleecekankaalla vuorattu varsi, jossa solmimisnaru yläreunassa. No, eiköhän vastaavat löydy vielä, ja varmaan jopa edullisemmin...

Jännä juttu toi Hulluilla Päivillä käyminen tai shoppailu yleensäkin. Mulla se on tullut ainakin ihan kasvatuksen mukana. Muistan jo ihan lapsuudesta, että lauantaisin lähdettiin äidin kanssa kaupungille ostoksille ja syömään, ja että äidillä oli aina tyylikkäät vaatteet ja huoliteltu look. Hulluilla Päivillä olen käynyt varmaan neljä-vuotiaasta saakka, ja hyvin olen sisäistänyt äitini (ei aina niin järkevät) shoppailutavat. Hän kun saattoi ostaa ex tempore jonkun reilun tuhannen markan talvitakin, koska se sattui olemaan kivan värinen. Niin, mitä yltiöpäiseen shoppailuun tulee... Olen menossa lauantaina autokauppoja kiertämään. Alan siis olla entistä enemmän autonvaihdon, en renkaidenvaihdon, kannalla.  ;o)