Uusi vuosi on koittanut, toivottavasti parempana kuin mennyt. Vuodenvaihde sujui kaikin puolin hyvin. Koirat eivät säikkyneet raketteja yhtään, hieman Pommi säpsähti sellaisia vinkuvia/viheltäviä paukkuja, mutta ei se niistäkään mitään paniikkia ottanut. Mä olin parin kaverin kanssa illalla kaverin kaverin kaverilla syömässä ja iltaa istumassa. Ruoka oli aivan loistavaa, kyseisen ihmisen kämppä kuin suoraan sisustuslehdestä ja seura oli mukavaa. Kuunneltiin musaa, poltettiin tähtisädetikkuja, valettiin tinaa ja juotiin shamppanjaa. Yhden maissa lähdettiin vielä käymään Amarillossa, eli ihan pitkän kaavan kautta mentiin.

Tuntuu olevan elämässä sellainen päätösten ja lupausten aika, niin kuin vuodenvaihteessa yleensä. Se perinteinen lupaus tuli taas tehtyä, eli koitan liikkua enemmän, syödä järkevämmin ja sitä kautta ehkä laihtua muutaman kilon. ;o) Lupasin koittaa olla myös kärsivällisempi ihminen, joka asiassa ja varsinkin koirien kanssa. Tätä ihmissuhde-asiaa pitäisi myös miettiä. Olen kovasti ollut mukamas "haku päällä" ja hingunnut treffeille, mutta nyt heräsi epäilys, että haluanko oikeasti poikaystävän? Tätä sinkkuelämää ei ole mun elämässä liiaksi ollut, joten pitäisi nyt varmaan hetken aikaa ottaa ilo irti siitä. :o) En tosiaan vielä tiedä mitä haluan, ja se pitäisi päättää ennen kuin ehtii satuttaa toimillaan ketään. Toisaalta uskon, että sitten kun se oikea osuu kohdalle ja todella "kolahtaa", niin tällaiset pohdinnat on aivan turhia.

Nyt kun munkin elämässä alkaa pikkuhiljaa olla jotain "yksityistä ja henkilökohtaista" säätöä, niin pitäisi varmaan tehdä myös jonkinlainen päätös, että mitä kaikkea tänne blogiin kirjoitan. Eli pidänkö tämän enemmän sellaisena koirien touhujen raportointina ja omien harrastusten ja laihdutusyritysten tilityspaikkana, vai kuinka? Mitään seksipäiväkirjaa tästä ei ole tarkoitus tehdä, älkää peljästykö. Mutta ei ole varmaan pidemmän päälle viisasta kirjoitella tänne edes treffeistä tai muistakaan seuralaisista tarkemmin, kyseessä olevat ihmiset kun voivat joskus löytää blogini.