Viikonloppu meni mukavan rauhallisesti, ei ollut mitään ennaltasuunniteltua ohjelmaa. Lauantaina tuli käytyä kaupoilla ja illalla syömässä ja parilla siiderillä. Sunnuntai meni laiskotellessa, lenkkeillessä ja käytiin elokuvissa katsomassa Perfect Stranger. Ihan ok leffa, loppu oli aika yllättävä.

Eilen käytiin tosiaan pitkällä päivälenkillä, käveltiin Villilänsaaren kärkeen ihailemaan semmoisia parin miljoonan euron huviloita. :o) Siellä rannassa menee ihana polku, vehreä järvenranta ja tuoksuvat sireenit. Molemmat koirat kävivät Pyhäjärvessä uimassa, Blondi polskutteli huvikseen ja Pommille pitää heittää keppiä järveen. Se on jännä kuinka ne on joka asiassa niin erilaisia. Leikkimisessä Pommille pitäisi aina kanssa heittää jotain, ja Blondi tykkää semoisista repimis- ja retuutus-leikeistä. Lenkin päätteeksi kiivettiin Mustanvuoren rinne ylös, joten tuli ihan kuntoiltuakin.Viime viikolla siellä olikin joidenkin armeija-häiskien harjoitukset, koko vuori vilisi maastopukuisia sotilaita ja ne oli rakentanut sinne kaiken maailman tähystystorneja ja pystyttäneet telttoja. Oli koirilla ihmettelemistä, että mitäs täällä tapahtuu? Kalkussa siellä Mustanvuoren kupeessa metsässä onkin aika "sotaiset" maisemat. Vuosina 1916–17 venäläiset kaivoivat sinne juoksuhautoja pelätessään saksalaisten maihinnousua länsirannikolle. Juoksuhaudat on edelleen olemassa ja voimissaan, siellä me kävellään ja loikitaan hautojen yli päivittäin. :o)

Barffaus sujuu ihan hyvin edelleen, hieman olen ehkä odottanut koko touhulta liikoja, niinkuin se voisi ratkaista kaikki meidän ongelmat. :o) Pommilla on ruvennut tassut hieman kutisemaan, se kirputtaa ja pureskelee varpaitaan aina välillä. Barffi-kaupan tädin vinkki oli, että pitäisi jättää kasvismössöistä kaikki makea (kuten omena, banaani ja porkkana) pois, koska ne saattavat joillekin koirille aiheuttaa hiivaa. Lisäksi lisään rasvan ja öljyjen määrää molempien ruokavaliossa, josko tuo kirputus olisi ihan vaan kuivuuden syytä. Ostin siis lampaan rasvapaloja, joita tytöt saavat nyt päivittäin. Se on käytännössä pelkkää ihraa, semmoisia sekalaisen kokoisia siivuja. Lisäksi Blondi saa nyt kanan selkää ja vastaavasti Pommi vain siipeä iltaruualla. Josko tuo vähän lihottaisi pikkukirppua. En olisi ikinä uskonut, että rupean tämmöiseen "hössötykseen", kun pelkkä raakaan lihaan koskeminen tekee pahaa. No, mitä sitä ei tekisi koiriensa hyvinvoinnin puolesta,  -kunhan on kumihanskat kädessä. ;o)