Pitää olla todella pimeää ennenkuin tulee valoisaa. :o)

Nähtiin eilen T:n kanssa, "pitkästä" aikaa. Herra jätti menemättä peliinsä minun takiani, ilmeisesti siis minusta välitetään. Me ollaan edetty suhteessamme niin pikakelauksella, että välillä ilmeisesti tulee eteen jonkinlaisia kommunikaatiokatkoksia ja rajojen etsiskelyä. Ollaan oltu kimpassa 5 kk, T. käytännössä asuu mun luona, ollaan käyty pankissa ja asuntoesittelyissä ja paljon on tapahtumassa. Saatiin riita selvitettyä, molemmissa oli vikaa, molemmat oli pahoillaan, jne. Nyt T. jo nauraa ja vitsailee pihalle heittämisestään ja ulkoruokintaan joutumisesta, toisin kuin viime viikolla. :o( Mä osaan olla todella itsekäs ja vaikea ihminen suuttuessani, joten mun lepytyskään ei ole helppoa. Täydet pisteet siis vastapuolelle, joka sai rauhallisuudellaan ja kärsivällisyydellään mutkin jo paremmalle tuulelle. Ollaan aika erilaisia luonteita, en tiedä onko se hyvä vai huono asia. Mä olen äkkipikainen, itsepäinen ja aika pitkävihainen. T. on lempeä ja rauhallinen, suuttuu tuskin koskaan. Onneksi molemmissa meissä on kuitenkin semmoinen pieni hullu hassuttelija, eli minuakaan ei katsota kieroon kun konttaan koirien kanssa lattialla ja puhun niille hassulla peikkoäänellä ja kerron tarinoita. Tai kun pidän viiden minuutin pituista puhuttelua Blondille, niin kuin tänä aamuna. :o) Loppu hyvin kaikki hyvin.

Juhannus-suunnitelmatkin alkavat pikkuhiljaa selkenemään. Sunnuntaina päätettiin lähteä T:n kanssa Pukalan retkeilyalueelle Orivedelle päivävaellukselle. Pääsen siis sinne metsän keskelle hytysten syötäväksi, makkaraa reppuun ja menoksi. Lauantaina kaverin kanssa Antaverkkaan saunomaan ihanaan pihasaunaan ja grillaamaan, ilman koiria ettei kissat kuole. Saunomisesta tuli mieleen, että juttelin eilen Yö-yhtyeen solistin (en halua kirjoittaa tähän nimeä) kanssa saunassa kengistä! Vau! Melkein sukua julkkikselle...  :o)

Tänään on viimeinen päivä kaurapuuro-näkkileipä-dieettiä. Makeaa ei ole tehnyt mieli, en ole siis himonnut karkkia ja jäätelöä niinkuin epäilin. Taidankin jatkaa tästä karkkilakkoa, hyvin kun olen alkuun päässyt. Lähinnä mieliteot ovat olleet suolaisia; juustoa, grillimakkaraa ja yhtenä päivänä himoitsin hernekeittoa! Paino on pudonnut 3 kiloa, ihan kivasti siis. Nyt pitäisi vaan koittaa jatkaa todella kevyellä linjalla, ettei kaikki tule heti takaisin. Juhannusgrilliherkut on aika kevyitä, kauppalistalla on kanaa ja kasviksia. Ajattelin syödä jatkossakin paljon puuroa ja näkkäriä, tekee hyvää saada runsaasti kuituja. Otan ensi viikolla pari ruoka-ainetta lisää sallittujen listalle, ja katson jaksaisiko sillä kokoonpanolla taas viikon. Ainakin vähärasvaiset leikkeleet ja kala pääsevät takaisin sallittujen aineiden piiriin. :o)