Eiliset agitreenit meni vähän miten sattuu. Itse ohjailin päin mäntyä ja Blondin keskittymiskyky oli taas luokkaa 0. Se vihaa autossa vuoronsa odottamista, se huutaa ja riehuu ja raapii siellä ihan hulluna. Sitten kun se lopulta pääsee pois, se on niin kuumana ja vauhkona, että ei jaksa ollaa hetkeäkään paikallaan. Pommin toinen rata meni hyvin, se oli sentään lohduttava huomata, että Pommiin voi luottaa. Se alkaa olla aika "varma"ohjauksen suhteen, ja mä tiedän jo sen metkut ja asiat mistä se kuumenee. Minkäänlainen jankkaaminen ja saman kohdan useat toistot ei sille sovi, pitää päästä aina kunnolla revittelemään.

Ensi viikolla sunnuntaina onkin meidän koirakerhon järjestämät agilitykisat, joihin osallistun molempien koirien kanssa!! Kyllä, nyt alkaa siis pikkuneidinkin kisaura. Hieman ehkä kadutti tuo asia eilisten treenien jälkeen, mutta joskushan se on aloitettava. Mulla on siis tiedossa 4 starttia aamupäivän aikana, kaksi molempien koirien kanssa. Ne kisaa onneksi eri kokoluokissa, Blondi mineissä ja Pommi medeissä. Parhaimmillaan Pommin kanssa voi mennä tosi hyvin, huonoimmillaan Blondi pitää oman shown ja ainakin yleisöllä on hauskaa. ;o) Oman stressinsä kisoihin tuo se asia, että sinne on ilmeisesti tulossa paikan päälle sekä ex-mies, että nykyinen kepo...

Tänään on vika lomapäivä, huomenna perjantaina pitäisi taas mennä töihin. Tänään siivosin autoa, puunasin ja imuroin hiekkoja ja karvoja sisältä. Kivasti jää nuo koirankarvat semmoiseen auton sisustuskankaaseen kiinni! Kävin myös autopesussa, ja siellä katkesi antenni. Ottaa päähän. Se antenni on vaikea irrottaa, siihen tarvitaan ruuvimeisseli. En siis irrottanut sitä lainkaan, painoin vaan matalaksi. Ja naps, nyt ei ole antennia. Eilen tuli treenikaverin uudesta autosta itsellekin autokuume. Olisi ihana hankkia kunnon farmari, tai lottovoiton tullessa jopa maasturi! Olisi vähän enemmän tilaa, ja talvella turvallisempi ajella agitreeneihin, -kisoihin ja hakutreeneihin. Kallis harrastus nuo koirat tosiaan!