Blondi ei ollut eilen pissannut lattialle. Jee!!! En ole vieläkään saanut aikaiseksi otettua sitä pissanäytettä. Tällä hetkellä on rahatkin niin finaalissa, että ei olisi varaa kalliisiin tutkimuksiin ennen tilipäivää. Nyt se on saanut barffia, C-vitamiinia ja Apteekin Salmiakkia. Olen aika optimistinen tällä hetkellä. :o) Pommin peti oli rikottu, niin että pumpulia oli koko kämppä täynnä. Myös vesikuppi oli kaadettu lattialle. Ihan ilman siivouksia en siis kuitenkaan selvinnyt.

Koirat söivät aamuruualla kasvismössöä ja lohta. Hyvin kelpasi, molemmille. Mulla on hankintalistalla kumihanskat tai kertakäyttökäsineet. En halua/pysty koskemaan niihin kokonaisiin broilerin siipiin ilman hanskoja. Illalla pitäisi sulattaa se säkillinen ja jakaa ne pienempiin annospusseihin tai kippoihin. En ole ennen pitänyt itsäni hienohelmana tai "neitinä", mutta nyt sekin tunne on koettu. Olemme parina iltana nähneet lenkillämme Saku-sammakon. Tai enhän minä mitään huomaa, vaan koirat sen ovat bonganneet. Pommi meinasi viimeksi haukata senkin suuhunsa, ilmeisesti siis Barf-ajatusmaailma on hyvin omaksuttu. ;o)

Eilen kävin avannossa. Paitsi nyt tuo on jo virheellinen ilmaisu, sillä jäät olivat lähteneet. Enää ei ollut siis "hole in the ice", vaan kävin ihan avo-järvessä uimassa. Veden lämpö oli 3.2 astetta. Se on noussut noin asteen viikossa nyt viime aikoina. Oli ihanan lämmin ilma, joten ei ollut kiirettä saunaan uimisen jälkeen. Mietittiin kaverin kanssa, että kauankohan siellä viitsii näin keväällä käydä. Että koska se vesi tuntuu jo niin lämpöiseltä, että homma menettää merkityksensä ja hohtonsa.