Keskiviikon agitreenit meni hyvin. Meitä oli vaan kaksi ihmistä ja neljä koiraa treenaamassa, joten saimme treeniaikaa oikein mukavasti. Treenasimme kahta rataa, molemmissa kolme putkea ja paljon keppejä. Teki hyvää molemmille koirille! Blondi on ihan putkihullu, se on ampaisemassa aina putkeen kun semmoisen näkee. Pommia on puolestaan pitänyt saattaa tähän saakka melkein suuaukolle, mutta nyt se meni kyllä nätisti. Keppejä tuli treenattua kanssa paljon, ja pääasiassa siltä "vaikemmalta" puolelta. Molemmat menivät loistavasti, saan kyllä olla ylpeä "lapsukaisistani". Varsinkin Blondi teki uuden oman ennätyksen, se pysyi radan alussa paikallaan kolmen esteen takana! Ikinä ennen ei olla moiseen pystytty, talvella tahkottiin yhden esteen taakse jäämistä. Nyt siis jätin Blondin lähtöön ja kävelin itse kolmen hyppyesteen taakse odottamaan. VAU! Suuri kiitos Jarille kärsivällisyydestä treeneissä ja toinen kiitos Miialle, että viime viikolla sai minut tajuamaan käsimerkkieni epäloogisuuden. Olen tähän asti näyttänyt paikallaan pysymisen aina oikealla kädellä. Nyt näytän sen aina vastakkaisella kädellä kuin ohjaan, eli käsi vaihtelee ohjauspuolen mukaan. Ja nyt viime treeneissä kun sain Blondin pysymään niinkin kauan paikallaan, näytin paikallaan pysymisen käsimerkkiä molemmilla käsillä ja kävelin loitommaksi koko ajan kasvot ja etumus Blondia kohden. Selkää sille ei voi ainakaan vielä kääntää.

Viimeisellä radalla Pommin kanssa kävi köpelösti. Oli semmoinen aika suora pätkä, jossa oli suorassa linjassa putki ->hyppy -> putki. Kun sain Pommin ekaan putkeen, niin lähdin juoksemaan niin lujaa kuin jaloista pääsin kohti seuraavaa hyppyä ja putkea. Pommi jostain syystä päätti kääntyä putkesta ulos tultuaan vasemmalle, suoraan siis minun jalkoihini. Astuin täydessä vauhdissa ja koko painolla Pommin tassulle ja kaaduin päin hyppyestettä yrittäessäni väistää. Pommi kiljui ja linkutti ja minä istuin maassa. :o( Ei siinä onneksi kuitenkaan kuinkaan käynyt, kummallekaan. Vähän aikaa istuttiin ja paijattiin ja syötiin namia, ja sitten sama pätkä uudestaan. Huonosti olisi voinut käydä, mutta onneksi oli onni matkassa. :o)

Eilen käytiin pitkällä kävelyllä Pyynikillä koirien kanssa. Käytiin Näkötornilla syömässä jätskiä, ja kauhistutin Japanilaisia turisteja, kun ne näkivät koirien nuolevan samasta jätskituutista kuin minä itse. :o) Lisäksi ihailtiin ohikulkiessamme eteläpuiston agilitykisoissa kisaavia 3-luokkalaisia. Ei voitu kyllä jäädä kovin kauaksi aikaa katselemaan, kun Pommin huuto, kiljuna ja haukkuminen ("mää tahron kans!") häiritsi muuta yleisöä. ;o)