Käytiin tänään hätsynpikaa mökillä. Mun piti viedä äiti Viialaan, niin otin koirat mukaan ja käytiin uimassa, riekkumassa ja lenkkeilemässä mökillä ja mökkimaisemissa. Leikkasin siellä myös koirien kynnet ja nypin vähän Pommin selän päältä ylimääräisiä karvoja pois. Kovin kauaa me ei siellä viihdytty, koska rakas mökkinaapurimme oli paikalla. Hän leikkasi tontiemme välissä olleen komean ja korkean pensasaidan keväällä ihan lyhyeksi tyngäksi. Nyt koirat näkevät hänen puuhansa koko ajan, eivätkä meinaa pysyä omassa pihassa. Tänään esim. kyseinen rouva haravoi, ja sehän on Pommin mielestä ihan sanoinkuvaamattoman kauheata.

794999.jpg

795000.jpg

Huomenna on ne agikisat. Vielä ei jännitä, onneksi. Olen pikkuisen miettinyt, että koskakohan sitä kehtaisi ja uskaltaisi viedä Blondin ekoihin kisoihin. Ongelmia on lähdössä pysymisessä, kepeissä ja renkaassa, hieman pussissa ja keinussa satunnaisesti. Viikon päästä menemme yhden "gurun", Janitan koulutukseen Orivedelle. Olen ilmeisesti saanut molemmille koirille paikan kyseisestä koulutuksesta. Ja mulla on tulossa kahden viikon loma, jolloin aion opettaa Blondille keppejä oikein urakalla. Otetaan irtokepit mukaan sinne Outokumpuunkin. Meidän koirakerholla olisi agikisat 2.9. Sitä olen hieman miettinyt, että josko jo sinne kehdattaisiin mennä... Mutta siellä on paljon, paljon tuttuja ihmisiä ja treenikavereita, niin onkohan se sitten viisasta nolata niiden kaikkien edessä itsensä. ;o)

Ex-mies on tänään laittanut useamman tekstiviestin. Kysellut koirien kuulumisia, tarjoutunut jopa ottamaan niitä luoksensa hoitoon (Niinkuin muka antaisin ne ellei ole pakko!), kysellyt Pommin agikisoista ja toivottanut onnea huomiselle. Kysyi jopa, että josko voisi joskus tulla katsomaan meidän kisoja. Mitäköhän siitä tulisi, kun muutenkin jännitän niin kovasti. Radan kulku katoasi päästä ja juoksisin päin puomia... Ja miten sitten käyttäydytään kun paikalla on nykyinen ja entinen kepo? Kun entinen ei ilmeisesti edes tajua nykyisen olemassaoloa. Vastasin ympäripyöreästi, että tule vähän syksymmällä, kun Blondikin kisaa, niin näet molemmat koirat tositoimissa. :o)