Lauantaina olin kummityttöni ja hänen vanhempiensa kanssa Särkänniemessä. Kummityttö on 4-vuotias, joten kovin hurjiin laitteisiin hän ei vielä päässyt. Kummitusjunassa hieman pelotti ja Tukkijoen alamäessä kiljuttiin kurkku suorana. Delfinaariossa päiviteltiin "noiden isojen kalojen hyppyjä", ennen kuin sitten kalojen nimi palasi mieleen... ;o) Fiksu kummitätikin osasi valistaa, että ne eivät ole kaloja vaan nisäkkäitä.

Illalla lähdin parin kaverin kanssa juhlimaan. Olimme päättäneet oikein tälläytyä ja laittaa biletysmekot päälle. Pitäähän sitä nyt edes kerran kesässä pynttäytyä juhlakuntoon.Minua väsytti kamalasti koko illan. Jekkubattery ja kahvikaan ei auttanut, joten jo yhden aikaan piti antaa periksi ja lähteä kotiin nukkumaan.Harjoituksen puutetta veikkaisin.

Sunnuntai meni päiväunia nukkuessa, lenkkeillessä ja pyykkiä pestessä. Koirat saivat leikkiä ja painia takapihalla, kukkapenkin kustannuksella jälleen kerran. Lisäksi kuulin ilouutisen. Entinen asunto (jonka omistan tulevan-ex-mieheni kanssa) oli saatu myytyä. Ostajat maksavat kiltisti pyytämämme hinnan. Nyt on vajaa pari viikkoa aikaa tyhjentää asunto tyhjilleen. Siellä on vielä jonkin verran romujani, talvivaatteeni ja muutamia huonekaluja. Nykyiseen yksiööni ei kovin kummoisia mahdu, onneksi äitini ja tätini ovat lupautuneet varastoimaan pianon ja nojatuolin. Ehkä joskus saan hankittua isomman asunnon, kun löytyisi ensin se vakituinen työpaikka (tai rikas mies).