Viikonloppu oli tosi kiva. Kävin mm. pelaamassa sulkapalloa, kaverin munkkibileissä ja Pikku-Ahvenistolla retkeilemässä. Meillä oli makkaraa ja mehua mukana, tehtiin nuotio ja paistettiin siellä kaikessa rauhassa makkaraa. Oli kivaa, vaikka nyt kaikki ulkoiluvaatteet haiseekin ihan savulle. Melkein tuli ikävä partio-aikoja, jolloin metsässä ja nuotion äärellä tuli vietettyä enemmänkin aikaa.

Sunnuntaina oli vastaperustetun jalkapallojoukkuueemme ekat treenit. Tarkoitus olisi siis jonkinlaisella tyttöporukalla ruveta pelailemaan jalkapalloa, ilman mitään aiheeseen liittyviä taitoja tai superkuntoa. :o) Hyvin lähti "uramme" liikkeelle, muuten poutainen viikonloppu, mutta juuri treeniemme aikaan tuuli kuin pahemmassakin myrskyssä ja satoi täysillä jotain vesi-räntä-paskaa. Minä en tiedä entuudestaan jalkapallosta mitään, mutta T. on sillä saralla lähes ammattilainen. Sain häneltä ennen treenejämme hieman opastusta potku-tyyleistä, kuljetuksesta yms., joten pientä edistymistä on varmaan havaittavissa kesän mittaan.

Tänään mulla on vapaapäivä, kävin kaupungilla ostoksilla (neule, lippis ja rintsikat), ruokakaupassa ja kauppahallissa ostamassa racletteen juustoja. Tänä iltana olisi siis tarkoitus testata uutta Raclette-grilliä, innolla odotan. Olin tuolla kaupunkireissulla vajaat kolme tuntia, jonka ajan koirat siis olivat keskenään. Tänä aikana oli pissattu lattialle, kaadettu vesikippo, rikottu ja tyhjennetty sisälmyksisitä yksi koirien makuupatja ja syöty keittiön seinää lisää. Olin virittänyt seinään sellaisen pahvi-ilmastointiteippi virityksen, mutta eipä se mitään estänyt. Nyt on jo revitty tuosta kulmasta lista pois, ja kulmaa ei sinänsä enää ole, vaan se on "nätisti" pyöristetty. Kun saavuin kotiin en tiennyt taas itkeä vai huutaa. Teki mieli antaa selkäsauna koirille, mutta en edes tiedä kumpi niistä harrastaa tuota seinän syömistä. Epäilen sen olevan Pommi, mutta varma en ole. Siinä meni vapaapäivän ilo sen siljan tien, ja eikun siivoamaan ja keksimään uutta viritystä keittiön seinän pelastukseksi. Täällä olisi koiria myytävänä!

Hauskaa Vappua kaikille!