Tänään olimme Pommin kanssa Ylökk:in omissa, tosi epävirallisissa agikisoissa Mutalassa. Osallistuimme sekä möllien että kilpailevien rataan. Möllirata meni tosi hienosti, Pommi oli hanskassa koko ajan ja yhtään virhettä ei tullut. Sijoituimme toiseksi, kisoissa oli siis yksi Pommia nopeampi koira. ;o) Kisaavien rata menikin sitten alusta lähtien pipariksi. Pommi ei malttanut odottaa lähdössä ja ylikuumeni ihan täysin kun pääsi vauhtiin. Rata menikin haukkumiseksi, pyörimiseksi, kontaktien yli hyppimiseksi ja minulla pasmat ihan sekaisin.

Blondi on jo vähän virkeämpi. Tänään se on tullut mukaan lenkeille ja ollut jopa pari tuntia hereillä.Kovasti se edelleen tärisee, en ole varma onko se palelua vai jotain kipuun tai lääkkeisiin liittyvää.Se potkupuku ei ollut sopiva. Se on vähän liian lyhyt pituudeltaan, kinnaa siis kaula-aukosta ja hartioista, pitäisi kai kokeilla vielä isommalla. Siinä vaan suurenee se ympärysmittakin, ja Blondi kun on niin kovin luikku... Tänään askartelin ja ompelin Blondille vanhasta tyynyliinasta sellaisen "pakkopaidan", joka solmitaan selän päältä kiinni. Se tuntuu toimivan, ainakaan Blondi ei ole saanut sitä riisuttua.

Aamupäivällä siivosin vaatekaappia ja vein kesävaatteita varastoon. Syksy tuli jotenkin ihan hetkessä! Yhdellä viikolla oli hellekesä ja seuraavalla hallaa ja kylmä. Tänä aamuna oli auton katto ihan huurteessa ja sormikkaat olivat aamulenkillä todella tarpeen. Kaivoin esiin myös omat ja koirien heijastimet. Iltalenkillä kun on jo ihan säkkipimeää. Mielestäni heijastin on pieni ja halpa vakuutus tuollaisilla hulluilla säntäilevillä koirilla. Mieluummin heijastin kuin auton alle jäänyt raato!