Perjantaina oltiin Blondin kanssa hakutreeneissä. Oli aika lyhyet treenit ja vähän osallistujia, kun kaikki kokeneemmat olivat oikeissa "töissä" etsimässä eksynyttä/sairaskohtauksen saanutta marjastajaa Lempäälän suunnalta. En päässyt treeneissämme testamaan vielä lamppuja, kun ilma oli niin aurinkoinen ja kirkas ettei hämärä ehtinyt tulla. Blondin kanssa tehtiin lyhyt harjoitus, jossa kaksi maalimiestä oli piilossa. Blondilla oli vauhti päällä, se juoksi innoissaan ja hirveällä vauhdilla metsässä. Hienosti se kuitenkin sai ilmavainun ja löysi ensimmäisen maalimiehen tosi hienosti kiven takaa. :o) Toinen maalimies löytyi näköhavainnon perusteella, siinä neiti ei siis ehtinyt nenäänsä käyttää. Oli kivat treenit, kivan lähellä kerrankin, tuossa Porintien kupeessa. Kahteen hirvikärpäseen törmäsin, eli ihan kohtuulliset oltavat oli. Onneksi niitä otuksia ei ole tossa meidän lähimetsässä, on ne meinaan aika inhottavia seuralaisia.

Lauantaina olin kaverin häissä. Juhlat oli Villa Näsirinteellä Ylöjärvellä, ihanissa maisemissa. Sinne oli yhteiskuljetus laivalla, oli onneksi aurinkoinen, vaikkakin aika kylmä sää. Juhlat meni ihan hyvin, ruoka oli todella hyvää ja juotavaa riitti. Hirveästi ei ollut ohjelmaa, mutta ei se minua ainakaan haitannut. Koirat olivat hoidossa, ja sielläkin oli kaikki sujunut hyvin. Ainoastaan silmätippojen laittaminen Blondille oli tuottanut ongelmia. Pommi ei olisi edes halunnut lähteä kotiin, sitä kun oli hemmoteltu hoitopaikassa. Siellä saa nukkua sängyssä, koko ajan leikitään ja heitetään vinkulelua ja herkkuja satelee lakkaamatta. Kyllä sen on jo tänään huomannut, että leikitty on. Äksy on pari kertaa meinannut hermostua Blondiin, onneksi ei sentään ole tappelua tullut.

Tänään olen potenut krapulaa, syönyt roskaruokaa ja käynyt kolmessa asuntoesittelyssä. Paritalo Lamminpäässä, rivarit Haukiluomassa ja Myllypurossa. Mikään noista ei aiheuta toimenpiteitä. Paritalosta tykkäsin eniten, siellä oli lautalattiat, Porin Matti ja puuhella. :o) Talo on kolmessa kerroksessa, mikä on mielestäni miinus. Lisäksi se oli vanha puutalo, joka ei ulkokuoreltaan ollut mitenkään hirmuisen hyvässä kunnossa.  Etsinnät jatkuu siis. Uskon ja pelkään kuitenkin, että unelmani natisevista lankkulattioista ja puuhellasta eivät toteudu vielä. T. on enemmän siistin, hyvin laitetun rivitalon kannalla. Onhan se käytännöllisempää ja helpompaa, pakko myöntää, mutta mä olenkin aina ollut enemmän tunne- kuin järki-ihminen. No, ehkä joku kompromissi löytyy tai mä mä saan joskus kesämökin, jossa toteutuu noi mun ilonaiheet.