Eilen "kokkailin" itse koirille kasvismössöä. Barffista oli päässyt valmismössö loppumaan, joten ei auttanut laiskiaisen muu kuin ruveta itse mössäämään. :o) Ensin pilpoin raaka-aineet, soseutin ne sauvasekottimella pienissä erissä, ja sitten vaan sekoitin soseet keskenään. Eihän se vaikeaa ollut, mutta hieman työläämpää. Toisaalta tuon mössön sisällön tiedän nyt tarkalleen itse, ja sitä jopa uskalsin maistaa minäkin. Pari isoa kipollista sitä tuli, joten miksei sitä jatkossakin voisi "vaivautua". Laitoin mössöön salaattia, kurkkua, kesäkurpitsaa, porkkanaa, omenaa ja avokadoa. Ei kai siihen välttämättä pitäisi niin kovin montaa raaka-ainetta tunkea, mutta noita aineita nyt löytyi kaapista. Uusi barf-aiheinen "aluevaltaus" meillä on ajanvieteluut. Ostin siis Barffista semmoisia lampaanluita, joita ei katsota ruuaksi, vaan ne ovat ajanvietettä kuten puruluut yleensä. Nämä ovat siis raakoja lihattomia lampaanluunpalasia, kylkiluita, niveliä, yms. Jotkut osat on niin kovia ettei koirat saa niitä syötyä, mutta kyllä ne ainakin tunnin jaksoivat kalvaa omia luitansa.

Illalla olin Blondin kanssa Parson-yhteislenkillä Pyynikillä. Oli hieno ilma, ihanan kesäistä. Blondi käyttäytyi hienosti, niin kuin aina, ja oli iloinen saadessaan moikata muita koiria. Pommin ollessa mukana lenkillä kun useimmiten kierretään vastaantulevat koirat kaukaa. Ei olla viime kuukausina paljon harrastettu tuota yhteislenkkeilyä, mutta josko sitä nyt kevään tullen taas Blondin kanssa innostuttaisiin. Pommi ei noista lenkeistä nauti, saa ressu vaan stressiä.

P.S. Joyeux anniversaire la Bombe! Eli Onnea Pommi! Pommi täyttää tänään 3 vuotta. Meillä on illalla kakkukekkerit, koitan laittaa myöhemmin pari valokuvaa päivänsankarista ja kakusta. :o)