Huomenaamulla lähden ajelemaan kohti Outokumpua. Laukut on suunnilleen pakattu, kamala määrä tavaraa vaikka lähden yksin. Pelkästään lakanat ja pyyhkeet vie hirveästi tilaa, koirien ruuat, kupit, pedit, lelut, koko omaisuus tietty mukaan vaan. ;o) Omat vaatteet  ja kengät (kolmella parilla meinasin pärjätä), kylmälaukku, kamera, lääkkeitä, agilitykepit.... eiköhän meillä suunnilleen kaikki ole muistissa.

Ajattelin ajaa Kuopion kautta. Varkauden kautta olisi kai hieman lyhyempi reitti, mutta tuolla Kuopion reitillä saa ajaa lujempaa, joten ajallisesti se on ehkä parempi. T:lle en ole vieläkään puhunut, tänäänkin se on yrittänyt soittaa pari kertaa. Kyllä se on kuulemma keskiviikkona tulossa Outokumpuun, saa nähdä kuinka meillä sujuu. Nyt se on sentään tajunnut mokanneensa ja uskoisin jatkossa asioiden olevan hieman erilaisessa tärkeysjärjestyksessä.

Tämä blogi siis vaikenee noin viikoksi. Otan kameran reissuun mukaan, ja koitan sitten myöhemmin laittaa jonkinlaista kuvapäiväkirjaa meidän mökkeilystä.  Mukavaa viikkoa vaan kaikille. :o)