Eilen mulla nousi kuume ja alkoi sattua kurkkuun. Tänä aamuna kurkku oli jo kamalan kipeä. Kävin iltapäivällä lääkärissä, ja kävi ilmi, että mulla on angiina. Pari päivää sairaslomaa ja kymmenen päivän penisiliinikuuri, sillä tämän pitäisi lähteä. Särkylääkkeet auttaa onneksi aika hyvin kurkkukipuun, nieleminen nimittäin olisi muuten tosi vaikeeta ja tulisi pakollinen paasto. :o)

Ulkona on ihan mielettömän kylmä, yli 20 astetta pakkasta. En ole seurannut säätiedotuksia enkä omista lämpömittaria. Lähdin siis aamulla normaaleissa lenkkivaatteissa koirien kanssa ulos, en laittanut edes pipoa päähän. Huonostihan siinä kävi, korvalehdet jäätyi. Ne on olleet koko päivän punaiset ja kuumottavat. No, hienohelma sai opetuksen, hyvä niin. Koirilla meinaa jäätyä tassut, joten kovin pitkiä lenkkejä ei tehdä näillä keleilllä.

Nyt pitää mennä pelastamaan pyykinpesupallo. Siis tuo muovinen pyöreä kapistus, jonne laitetaan pyykinpesuainetta pyykkikoneeseen. Pommi kävi sen äsken kähveltämässä kylpyhuoneesta ja nyt se pelailee sillä kuin aktiivipallolla. Ja sisko seurailee kateellisena vierestä, "toi on saanut uuden lelun..."