Tänään käytiin pankissa, nöyränä asuntolainasta puhumassa. Itse kauppasumma on sovittu ja se maksetaan vasta lokakuun vika päivä. Otamme lainaan sellaisen pankin oman takauksen, sen saa 100%:ille summasta, toisin kuin valtion takauksen. Tuo iso summa ei tuota siis suuria "vaikeuksia" saada, mutta ensi viikolla maksettavan "käsirahan, 10% hinnasta" kanssa saatiin vähän säätää. Se raha kun pitäisi melkein löytyä itseltä, tai sitten siihen pitäisi pyytää vanhempia takaajiksi. Sitä taloa kun ei voi vielä käyttää vakuutena. No, onneksi jollain pankin omalla pikavippisysteemillä saadaan ne rahat kokoon ilman takaajia. Me ei kumpikaan haluttu sotkea vanhempiamme tähän.  Vanhemmille ei ole vielä edes kerrottu koko asiasta. Me ollaan menossa ensi sunnuntaina yhteiselle päivälliselle, jonne tulee siis meidän molempien vanhukset. He tapaavat toisensa ekaa kertaa. Siellä olisi sitten tarkoitus "pudottaa pommi". Reaktio on varmaankin tyyliin "oletteko te nyt miettinyt tätä kunnolla?", "onko teillä nyt varmasti varaa?", "kannattaakohan tämmöisen asian kanssa hätiköidä?". Mä kimpaannun helposti, jos mun päätöksiä ruvetaan kyseinalaistamaan. Koitan purra kuitenkin kieltä ja käyttäytyä, tuskin mä muutenkaan mikään unelma-miniä olen, niin pakko kai koittaa käyttäytyä. ;o)

Kotoa löytyi 9 oksennusta kun tulin. 3 kpl sohvalla 6 matolla. :o) Kyllä mä luulen, että toi jokin pöpö on, ei Blondin masu noin sekaisin voi maksasta mennä. Se on aika vaisu ja väsynyt muutenkin, nukkuu vaan. Sunnuntaina olisi tulossa ne ekat agikisat, ihmeparantumista siis odottelen. Toivottavasti Pommikin ei sairastu! Sillä on puolestaan toinen silmä rähminyt, veikkaan silmätulehdusta tulevaksi. On ne kuin pieniä lapsia joita saa hoivata, on oksennustaudit ja silmätulehdukset. Itse kävin kellarista hakemassa sormikkaat ja pipon esille. Olen huomenna siellä samaisissa agikisoissa talkoohommissa, ja veikkaan että  aika vilu siellä tulee, istun ilmoittautumispisteessä.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Pitäisi ruveta nyt ajan kanssa ja pikkuhiljaa perkaamaan ylimääräisiä tavaroita varastosta, ettei kaikkea turhaa tulisi taas muutettua seuraavaan osoitteeseen. Mikäli siis tarvit esim. koon 40-42 hääpukua tai muovista joulukuusta, niin otahan yhteyttä. ;o) Jotain ihan hyviä vaatteitakin olisi, jotkut ihan käyttämättömiä hintalappuineen... Olen äärettömän laiska menemään kirpparille niitä myymään. Ehkä HuutoNettiin voisin laittaa esim. hääpuvun, ja joitain koruja, mutta sekin on ollut "työn alla" jo vuoden. Ei kai se muuten niin vaikeaa olisi, mutta pitäisi kai tietää minkä kokoista sormusta ja kuinka suurta timanttia on kaupittelemassa. :o)