Pommin leikkaus meni hyvin. Parin tunnin unien jälkeen se teki sellaisen pikaheräämisen, hain sen eilen jo puolen päivän aikaan kotiin. Pommi oli ihan tolkuissaan koko illan, makaili tietysti rauhassa, mutta ei ollut sellainen zombie kun Blondi vastaavassa tilanteessa. Pari kertaa se ehti jo hypätä illalla sänkyynkin ennenkuin tajusin laittaa makuuhuoneen oven kiinni. Aika monta kertaa piti käydä illan aikana ulkona pissillä, kun leikkauksessa annettu nesteytys tahtoi ulos. :o)

Tänä aamuna laitoin Pommille sen muovikaulurin kaulaan. Voi taivas. Eka se vikisi ja haukkui. Kun se ei auttanut, se rupesi tassuilla repimään sitä pois. Kun ei vieläkään auttanut, niin se juoksenteli päin huonekaluja ja seiniä, että josko tämän romun saisi hajalle... Loppujen lopuksi se makasi apaattisena paikallaan, ja ilme oli syyttävän murhaava. Kävin ostamassa 92 senttisen potkupuvun, josta leikkasin vähän puntteja ja hihoja lyhyemmäksi. Se on yllättävän sopiva, eli ei mikään yli-iso, mutta menee juuri ja juuri pituudeltaan Pommille. Sitäkin se vihaa, se on kierinyt matolla, hinkannut selkäänsä mm. sohvaan ja tuolien jalkoihin, ja taas mulkoillut mua "vi**n ämmä" -katseilla. Uskon sen kuitenkin tottuvan tuohon pian, on se sentään parempi vaihtoehto kuin kauluri. Ja kauluri ei estä Blondia menemästä haavalle, joten parempi ottaa varman päälle.

   424679.jpg

   "Mä vihaan sua. Miksi mua nöyryytetään?"

 

   424677.jpg

   Blondin lempipaikka, kun minä teen jotain tietokoneella.

Neiti Blondi oli saanut eilen "käsiinsä" mun tietokoneen virtajohdon. Se oli kaivanut sen tuollaisesta pajukorista, joka on kirjahyllyssä. Illalla kun laitoin kannettavan lataukseen, alkoi kuulua rätinää ja johdosta lähti sellainen kipinäsuihku. Hui, hiukkasen säikähdin! Johto oli vielä tuollaisen lankamaton päällä, ihme ettei syttynyt tulipaloa. Tuo ryökäle oli siis syönyt johdon osittain poikki, enkä huomannut sitä ennen kuin laitoin sen pistorasiaan. Tänään kävin ostamassa uuden piuhan, ja se maksoi 73 euroa. Ryöväystä sanon minä! Vähennän sen Blondin viikkorahoista. Sen viikkorahat on kyllä jo about 1800 euroa miinuksella, mutta lisätään velkalistaan. :o)