Eppujen uusin biisi "Tahdon Sut" on loistava! Olen luukuttanut sitä töissä YouTubesta kohta niin paljon, että naapurit kyllästyy. Musiikkivideokin on hauska, hieman erilaista ja positiivisempaa Eppu Normaalia kerrankin. En ole vielä saanut hankituksi Syvään Päähän- cd:tä, mutta tarkoitus on kyllä. Olen "kasvanut" Eppu Normaalin tahtiin, ja oppinut tykkäämään siitä alkuvaikeuksien jälkeen. Mun ex-mies oli Eppu-fani, ja kymmenisen vuotta sitä tuli ainakin autossa kuunneltua aktiivisesti. :o)

http://www.youtube.com/watch?v=EYs22diuCTg

Eilen olin synttärilahjaksi saadussa ihanassa kasvohoidossa. Tehtiin kuorintaa, hierottiin, puhdistettiin, höyrytettiin, laitettiin ampullia, tehtiin silmänympäryshoitoa ja laitettiin naamiota. Lisäksi lahjakortilla sain vielä hankittua joitakin hoitoampulleja kotiin. :o) Oli kiva ja rentouttava kokemus, olen varmaan kaksi vuotta sitten käynyt viimeksi.

Kotona odottikin imuroitu asunto, tiskatut tiskit ja valmiit lämpöiset voileivät. Hyvää palvelua, kuulemma kiitoksena Canal +:sta. :o) Lisäksi meillä asustelee joku outo parson-tyttö nykyisin! Se näyttää Pommilta, on yhtä valkoinen ja samankokoinen giant-versio. Mutta ei se voi Pommi olla, eläinlääkärillä on ehkä vaihtunut jonkun toisen koira meidän Pommiin. Tämä nykyinen koira nimittäin seuraa vessaan, saattaa koska vaan hypätä häntää heiluttaen syliin antamaan suukkoja, kantaa leluja ja pyytää leikkimään ja jälleen heiluttaa häntäänsä ja tulee sohvalle pyytämään rapsutuksia ja näyttämään "tätä tosi hienoa köysilelua". (Köysilelu on semmoinen köydestä tehty lenkki, halkaisija noin 25 cm. Tänä aamuna se lenkki oli tämän uuden koiran herätessä sen vyötärön ympärillä, sillai hulahulavanne-tyyliin.:o)) Niin. Ihmettelen vaan, että onko nyt joku saanut meidän murisevan, äreän ja aamukiukkuisen Pommin, joka ei tykkää olla sylissä eikä yleensä juuri leiki tai ole muutenkaan sosiaalinen?

Tänään on asiolla-juoksemis-ilta. Ohjelmassa siis barffi-ruokien nouto, kirjastossa käyminen, eläintarvikeliikkeestä uusien kaulapantojen hankkiminen (?), lankakerän ja virkkuukoukun ostaminen ja lopuksi koirien peseminen taas sillä malaseb-shampoolla. Jos vaan jaksaisi ja ehtisi, niin myös äidillä voisi poiketa (asuu lähellä barffinettiä), ja Lidlistä voisi hakea ihania jukurtteja, mehuja ja juustoja. Ainakin äiti-osuus taitaa jäädä epätoivoiseksi yritykseksi olla kunnon tytär...