Huh. Viikonloppu jälleen lopuillaan ja pienoinen morkkis päällä. Sitä on tullut ryypättyä ja rellestettyä sen verran, että koirien puolesta harmittaa ja töitäkin piti tänään tehdä... :o(

Perjantaina oli ne paljon odotetut työpaikan pikkujoulut.Oli kyllä aivan sairaan hauskaa, ja ilta meni ihan siivillä! Ruoka oli loistavaa, ja sitä pelkäämääni humppa-musaa soitettiin noin 15 minuuttia, jonka jälkeen alkoi tulla menevämpää diskoa, iskelmää yms. Mitään kommelluksia, tappeluita tms. ei onneksi sattunut. Pari herraa kävi avautumassa minulle ja kertomassa kuinka viehättävä / hyvin pukeutuva/ ilopilleri olen yrityksessämme. Istuin huvitoimikunnan "poikien" kanssa samassa pöydässä, joten minut ainakin pidettiin hyvin juomissa. Kaikkea sitä tulikin juotua glögistä viiniin, siideriin, likööriin, viskiin, vodkaan yms... Krapula ei kuitenkaan ollut mitenkään pahimmasta päästä ja käyttäydyin ihan kohtuu-hyvin, ainakin muistaakseni. ;o)

Tänään kävin yhden kaverin kanssa Ideaparkissa. Moottoritiellä jo alkoi jono matelemaan, mutta aika äkkiä me loppujen lopuksi päästiin perille. Kaupoissa ei ruuhkaa oikestaan huomannut, mutta ravintolat ja ruokapaikat oli aivan tupaten täynnä ja monen kymmenen metrin jono kiemurteli niiden edessä. Reilut kolmisen tuntia me siellä pyörittiin, mutta ei oikeastaan löydetty paljoakaan ostettavaa. Paria poikkeusta lukuunottamatta kaikki kaupat löytyy Tampereen keskustasta.