Poikkesin tänään Hulluilla Päivillä. Mukaan tarttui nahkaiset nilkkurit, käsilaukku, ripsiväriä ja yöpaita. En ostanut karkkia eikä mennyt hermot jonottamiseen ja ryysikseen. Ihan hyvä reissu siis. Katselin myös yhtä pikkumustaa mekkoa "sillä silmällä". Se oli kuitenkin normaalihintaisia tuotteita, joten palaan varmaan myöhemmin  rauhallisemmalla ajalla kokeilemaan sitä.Yksinkertainen pikkumusta pitäisi löytää. Olisi jotain puettavaa illallisille, teatteriin, pikkujouluihin yms. Ihanat juhlakengät multa löytyykin, siis sivuseikka enää puuttuu. Toisaalta voisin jatkaa tätä kuntoilua ja kevyesti syömistä vielä kuukauden verran ennen kuin menen mekko-ostoksille. Saattaisin mahtua sitten kokoa pienempään mekkoon.

Menen muuten ensi sunnuntaina katsomaan yhtä vuokrakaksiota. Se on *miettii, miettii...* Kalkussa, vuonna 2004 valmistunut kerrostalo. Asunnossa on parveke ja sauna, eli ennakko-odotukset on aika kovat. Eipä tuo Kalkku mitään ihanneseutuani ole, piti oikein kartasta katsoa, että missä sellainen kaupunginosa on. Sinne ajetaan Nokian moottoritietä pitkin aika pitkälti, joten ainakaan mitään hidasta liikennevaloissa nutaamista ei olisi tiedossa.Tarvii katsella siellä vähän lähimaastojakin, että onko siellä koirille kivat lenkkimetsät lähellä. Jos se olisi kiva ja päättäisin sen vuokrata, niin se vapautuisi 1.12. Pakkaaminen ja muuttaminen jo ajatuksenakin väsyttää... :o(

Huomenna menen kampaajalle ja koirilla on "isukin" tapaamispäivä. Ex-mieheni käy kerran viikossa viemässä koiria päivälenkille. Mulla on silloin mahdollisuus töiden jälkeen hemmotella itseäni, mennä kuntosalille tai vaikka shoppailemaan. Mielestäni se on ihan kiva apu, ja hyödyllistä myös koirien kannalta. Pysyy välit läheisinä, jos joskus vaikka tarviin pitempiaikaista hoitajaa niille.