Eilen illalla kävin ensin Raholassa kuntosalilla ja sen jälkeen vielä Kaupinojalla saunomassa ja avannossa. Sain houkuteltua kaverin seurakseni saunareissulle, ja menimme taktisesti sinne vasta tuntia ennen sulkemisaikaa. Mennessämme siellä oli vielä aika paljon väkeä, mutta sulkemisajan lähestyessä väki väheni nopeasti.  Suihkutilat ja pukuhuone ovat melko pienet, joten kauheassa tungoksessa siellä ei oikein pääse nauttimaan rauhasta. Saunassa oli hirmuiset löylyt, oikein himosaunojat olivat päässeet löylykauhan varteen. Kun suosilla istuin lauteiden keskivaiheilla, niin eivät korvat palaneet. Avannossa kävin kolme kertaa. :o)

Blondi pissailee edelleen päivisin sisälle. Onneksi se osaa pissata yleensä lattialle, ettei ole kaikki matot likaisena. Nyt sillä on ollut aamuisinkin kamala hätä, se herättelee mua ja on levoton. Tänään käytin sitä jo ennen kuutta pihalla, ettei tulisi pisut sisälle ennen aamulenkille lähtöä. En oikein tiedä kuinka voisin asiaa enää auttaa. Blondi syö sitä Urinary-ruokaa, saa yhden C-vitamiinitabletin päivittäin ja ruokavaliota on karsittu minimiin. Porkkana sille ei tunnu sopivan, viime yönä se oksensi sulamattomat porkkanat upouudelle matolle. :o( Salmiakkia en ole vielä kokeillut, sekin kyllä vähän epäilyttää. Käsittääkseni semmoisia ph -mittausliuskoja myydään ihan apteekissa. Voisin siis kai koittaa mitata sitä ph:ta itsekin, että onko se edelleen taivaissa.

Menen tänään kampaajalle, kivaa! Edellisestä käynnistä on jo kohtuuttoman kauan, juurikasvu on häirinnyt jo useamman viikon. Toisaalta kesän lähestyessä tekisi mieli vaihtaa hieman vaaleampaan lookkiin, toisaalta joku tosi tummakin väri kiehtoisi. Vaikea päätös! Malli tuskin paljoa muuttuu, hieman ehkä lyhenee. Joskus vielä repäisen, ja leikkautan jonkun erikoisen punkkarityylisen tukan! :o)