Eiliset egitreenit meni hyvin. Ekaa kertaa tänä syksynä oli jo kylmä treenata, sormet jäässä, jalat kohmeessa ja juoksu ottaa henkeen normaalia enemmän. Nyt on siis aika taas muistuttaa itseään oman ja koirien lämmittelyn tärkeydestä ja riittävästä vaatetuksesta vuorojen välillä. Mulla aika helposti reisi revähtää ellei ole tosissaan lämmitellyt, ja eilen jo tuntui vasen nivunen hieman kipuilevan illalla. Lokakuun alusta siirrymme maneesiin treenaamaan, sitten se onkin kuin suossa yrittäisi juosta. Ei siellä sen lämpimämpi ole, mutta ei ainakaan tuule. Toisaalta siellä saattaa tuntua ulkoilmaa kosteammalta ja koleammalta kun on kaunis päivä.

Oli kivat treenit, jäi hyvä mieli. Kentän toisessa päässä ei ollut toista ryhmää treenaamassa niin kuin yleensä. Ei tarvinnut jännittää ja pelätä Pommin karkaavan. Pommi keskittyi hyvin tekemiseensä eikä kuumennut juurikaan. Se meni tarkasti, ja kuunteli ja seurasi ohjausta hyvin. Radat olivat molemmat aika suoraviivaisia, ei mitään kummempia koukeroita ja käännöksiä, vaan juosta sai tosissaan. Radalla oli kolme putkea, ja Pommi meni niihinkin ihan ilman ongelmia. Joskus sitä saa saattaa ihan suuaukolle asti ja on oltava tarkkana ettei oma vauhti yhtään hidastu suuaukolla. Nyt se ampaisi putkiinkin täyttä vauhtia. :o)

Blondillahan tuota ongelmaa ei ole, heti kun se pääsee kentällä remmistä se ampaisee putkeen. Blondi-neiti meni tosi hyvin, ainoastaan keppien "vaikeampi" puoli hidasti menoa. Blondi on todella nopea etenemään radalla, se on selvästi nopeampi kuin Pommi, joka ei sekään hidas ole. Blondin kanssa pitäisi vaan tehdä kaikki ohjauskuviot niin tarkkaan ja selkeästi, ja täysiä juostessa se ei aina oikein onnaa, kun ei ehdi. Nytkin kokeilin ekalla vuorollamme parissa kohtaa valssia, päästäkseni toiselle ohjauspuolelle. Tuommoisella "juoksuradalla" en kerta kaikkiaan ehdi niitä tekemään, törmäys siitä vaan tulee, joten ei auttanut kuin pitää sama linja koko ajan ja pistellä töppöstä toisen eteen niin hemmetisti. :o)