Onko työmotivaatiota näkynyt? Mä olen hukannut omani, en ole löytänyt sitä tänään mistään.... Onneksi on lyhyt työviikko ja sitten neljän päivän putki vapaata. :o) Päästäiseksi en ole suunnitellut juuri mitään ohjelmaa, ainoastaan hohtokeilaus ja leffaan meno on sovittuna. Kerrankin olisi tarkoitus hieman relata ja vaan olla, röhnöttää sohvalla ja lukea kirjaa.

Viikonloppuna tuli treenattua agilityä ihan kunnolla. Lauantaina olin treeneissä molempien koirien kanssa, Pommikin pääsi treenaamaan ekaa kertaa leikkauksen jälkeen. Aika kuumana se kävi (yllätys, yllätys), mutta muuten meni ihan hyvin. Nyt on myös Blondi ruvennut kuumenemaan tai ainakin haukkumaan hulluna radalla mennessään. Ei kai siitä haukkumisesta periaattessa mitään haittaa ole, mulla vaan itsellä menee siihen hermot enkä pysty keskittymään. Pommi ei kuule mun käskyjä haukkumiseltaan, joten kyllä se vähän haittaakin sen tapauksessa. :o)

Sunnuntaina oltiin Blondin kanssa koulutusohjaaja-kurssilla koekaniineina. Siellä oli viitisentoista koulutusohjaajaksi kouluttautuvaa henkilöä ja heidän "opettajansa". Kurssilaiset vetivät meille pareittain treenejä, kolme eri rataa menin Blondin kanssa. Me suoritimme Blondin kanssa radan, jonka jälkeen kurssilaiset ja suorasanainen opettaja analysoivat ja arvostelivat meidän menoa ja antoivat kehitysehdotuksia. Hienoa juosta rataa kun kaksikymmentä silmäparia tapittaa kaikkia sun liikkeitä ja rekisteröi sun mokat! ;o) Lisäksi "ope" kommentoi meidän menoa ja tyyliä kurssilaisille siihen tyyliin kuin emme olisi olleet itse paikalla ollenkaan. Tuli vähän semmoinen tunne, että voisit sä minutkin pyytää arvostelujamme kuulemaan... Onneksi en ole kovin herkkänahkainen tai loukkaannu kovin helposti kritiikistä, osasin ottaa kommentit vastaan mielestäni asiallisesti, pidin niitä opettavaisena, ja hömpän otin vastaan huumorilla. :o) Ihan tuttuja ongelmia siellä nostettiin esiin, joten mitään järisyttävää oppia emme saaneet. Juoksen kumarassa, juoksen katkonaisesti, ohjausliikkeeni ovat välillä liian pliisuja ja niitä pitäisi pystyä ennakoimaan aikaisemmin. Blondi on hieno koira, joka pitää hyvin katsekontaktia ja "kuuntelee" tarkasti. Ei siis kuulemma pidä masentua. Niinkuin olisin juuri aikonut vetää ranteet auki siksi, että puolitoistavuotiaan kuuron hyperaktiivisen terrierin kanssa en ole vielä aloittanut kisaamista...