Viikonloppu meni vauhdilla. Paljon oli ohjelmaa, joten ei tullut sohvalla maattua tai liiemmin edes nukuttua. Tänä aamuna kellon herättäessä tuntuikin siltä, että mitä se nyt jo soi, nythän on vasta aamuyö!

Perjantaina meillä oli työpaikan osaston saunailta. Oltiin Kaupinojan saunalla, ja hauskaa oli. Kävin 5 kertaa avannossa, innostuin siis tosissaan asiasta. Heti ekalla kerralla innostuin jopa uimaan, eli pelkkä nopea kastautuminen ei riittänyt. Saatiin saunoa siellä rauhassa, sen yleisen saunan päättymisen jälkeen. Ei ollut siis niin kuumakaan, kun yleensä siellä on kuulemma lämpöä noin 120 astetta! Kaikki sujui muutenkin hyvin, ruuat ja juomat riitti, kukaan ei hukkunut tai saanut sydänkohtausta ja tappeluiltakin säästyttiin. :o) Saunalta lähdin vielä kaupungille jatkoille, kotona olin puoli neljän maissa. Koirulit oli viikonloppuiskällä hoidossa, joten niitäkään ei tarvinnut murehtia.

  444676.jpg

   Todistusaineistoa. Minä avannossa!

Lauantaina olin Blondin kanssa agitreeneissä. Parin viikon tauon jälkeen meidän treeni kului lähinnä haukkumiseen, riekkumiseen ja tahtojen taisteluun. Blondi malttaa kyllä radalla mennä ihan kohtuu hyvin. Kovin ja kuumentavin osuus sille on siis alussa esteen takana istuminen ja odottaminen. Treeneissä oli niin paljon koiria että kerettiin meneen vaan yksi rata. Se sujui keppejä ja rengasta lukuunottamatta hyvin, mitä nyt itsellä meinasi juoksukunto loppua. Lähtiessä meinasin jäädä autolla sohjokasaan kiinni, tuolla landella kun ei kauheasti pihoja aurailla. Kiitos työntöavusta!

Lauantai-iltakin meni viihteellä parin kaverin kanssa. Huh kun olen rappiolla! Kahden päivän käännääminen vaatii kyllä sellaista kisakuntoa, jota minulta ei löydy. Puoli kahdelta oli pakko lähteä kotiin nukkumaan, ei auttaneet irlantilaiset kahvit tai jekkubatteryt. Oltiin kuitenkin sovittu bileilta hyvissä ajoin, niin eihän sitä voinut puihin vetää. Pieni nollaaminen ihmissuhdesotkujen (omien ja myös kaverin) jälkeen teki loppuviimeksi varmaan hyvää. Seli, seli...

Sunnuntai menikin siivoillessa, pyykätessä ja koirien kanssa touhuillessa. Kävin myös pitkästä aikaa kuntosalilla, rankkaa oli. Sen viiden viikon sairastelun seurauksena on kyllä kunto rapistunut ja kiloja tullut lisää. Jonkinlainen ryhtiliike olisi tarpeen. Ja siitä tulikin mieleen... :o) Kävin eilen Vohvelikahvilassa. Ihana paikka ja huippuherkullisia vohveleita!

P.S. Elämä ei ole mustavalkoista, ja aina se osaa yllättää. T. on jälleen (tai edelleen) kuvioissa mukana. Ei siitä sen enempää tähän hätään.