Eilen iltalenkillä Pommi yritti syödä jotain pihastamme maasta, se kiskoi kauheasti semmoisen puskan viereen ja en päästänyt. Koko aamun, kun olin aamutoimilla Pommi istui eteisessä ulko-oven takana. Rapussa ja hississä oli kamala kiire ulos, se oikein kiskoi ja vinkui. Ajattelin mielessäni, että onpa sillä kiire, taitaa olla vatsa sekaisin. Mutta ei, vasta kun oli liian myöhäistä tajusin, että se muisti sen illalla syömättä jääneen herkun, ja kiskoi ja kiirehti sen luokse. Kun aamujähmeät aivot olivat tämän tajunneet, oli jo myöhäistä. Joku vaalea pienehkö pötkylä katosi Pommin kitaan, ja se nielaistiin saman tein. Koitin kaivaa sen kurkkua ja haistella suuta, mutta mitään havaintoja syödystä tavarasta ei löytynyt.

Yleensä olen ihan supertarkka, että koirat eivät söisi yhtään mitään epämääräistä maasta. Joskus pari vuotta sitten kun Pommi söi maasta löytämiään makkaranpalasia, syötin sille 40 kpl hiilitabletteja. Se teki tottis-liikkeitä ja temppuja, ja sai palkaksi hiilitabletteja. :o) Hyvin kelpasi. Nyt se syöty pötkylä oli niin pieni, etten aamulla ruvennut mihinkään varotoimenpiteisiin. Siinä maassa näkyi myös kajal-kynä, olisiko ehkä jonkun käsilaukku levinnyt tms. Pommi joi aika paljon vettä kun päästiin kotiin, mutta muuten se oli ok. Toivotaan, että kaikki hyvin kun menen iltapäivällä kotiin.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ai niin. Virpi suositteli palelija-Blondille semmoista Back On Track-manttelia. Onko kellään siitä käyttökokemuksia? Olen kuullut siitä ihan positiivisia mielipiteitä ja netistä löytyy tietty vain ylistäviä kommentteja. On se silti aika kallis (55-65 e +toimitusmaksut), että samalla hinnalla tekisin 10 villapaitaa tai ostaisin kaksi tavallista takkia/haalaria. :o) Yleensä hassaan koiriin ihan hirveitä summia rahaa, mutta nyt mietityttää kun Blondin eläinlääkärikuluistakaan ei ole vielä tullut korvauksia... Lisäksi mietin sitä, että kun tuossa manttelissa ei ole mitään puntteja, ja tassut palelee Blondilla myös paljon. Voikohan manttelin alle laittaa fleece-haalarin, vai menettääkö se merkityksensä jos se ei ole koiran ihoa/turkkia vasten? Ja voiko manttelin päälle pukea lisää vaatetta, kuvassa se näyttää kyllä aikas muhkealta...