Muutto on nyt onnellisesti takana, ainakin siis se tavaroiden kantamis-vaihe. Vielä toki tekemistä riittää, 7 jätesäkillistä vaatteita mm. odottaa purkamista kaappiin. Muutto sujui ihan hienosti ja nopeasti, suurkiitokset vaan tehotyttöjoukolle! Tappiotakin tuli; yksi rikkinäinen rannekello, kaksi rikkinäistä taulua ja yksi hajonnut kristallilasi. Rahalla saa ja autolla pääse, eli ei noista tuhoista mikään jäänyt harmittamaan. Hankittavaa on muutenkin aika paljon, täällä on esim. niin korkeat huoneet, että kaikki olemassaolevat verhoni näyttävät typerän lyhyiltä.

Koirat olivat eilis-illan ihan ihmeissään, ihmettelivät että missä me ollaan, koska me lähdetään kotiin? Nyt kuitenkin kun niiden petit ja lelut on täällä, ja ollaan oltu muutamalla lenkilläkin, niin alkavat ne pikkuhiljaa tottua. Tänään ne ovat jo hieman riehuneet ja leikkineet, mikä kertoo jotain niiden kotiutumisesta.Olohuoneessamme on todella korkea ikkuna, koirat pystyvät siis katselemaan ikkunasta pihalle ihan lattiatasolta. Se tuntuu olevan mukavaa puuhaa, pihassa kun on leikkiviä lapsia ja muuta vahdattavaa.

Kai sitä pitää ruveta purkamaan noita vaatesäkkejä, pitäisi löytää huomiseksi jotain töihin sopivaa päällepantavaa... ;o)