Eilen kävin kaverin kanssa Ikeassa Vantaalla. En ole reiluun vuoteen käynyt, joten ihan kiva oli taas poiketa. Ei me kovin kauaa siellä oltu, tehokkaina ennenkin käyneinä shoppailijoina selvisimme parissa tunnissa, siihen tietysti päälle lihapullien ja daim-kakun syönti kahviossa. :o) Mukaan lähti mm. kolme mattoa, pussilakanoita, seinävalaisin, viherkasvi, viinilasit, kesäverhot ja istuintyynyjä ruokapöydän tuoleihin. Koirat saivat lastenosastolta tuollaisen hämähäkki-pehmolelun. Se on ilmeisesti huippuhauska, sillä kun riittää jalkoja mistä sitä saa kiskottua eri suuntiin. Ihmeen kestäväkin se on, toistaiseksi vielä ehjä! Koirien pehmolelut lemmikkitarvikeliikkeissä maksavat yleensä jotain 8 euron paikkeilla. Ikean lasten vastaavat lelut maksaa 2-3 euroa, suosittelen! Kunhan muistaa katsoa ettei ole irtoavia silmiä, neniä, tms.

Illalla olin kaverin kanssa katsomassa Stand Up-komiikkaa Yo-talolla. Kyllä tuli parin tunnin aikana naurettua taas monta elinvuotta lisää. Paikalla oli mm. Jacke Björklund ja Niko Kivelä. Molempien olen nähnyt ennenkin esiintyvän, ja osa jutuista olikin entuudestaan tuttuja. Silti nauroin ihan vedet silmissä! :o)  Jotkut koomikot kyselevät paljon yleisöltä ammateista, asuinpaikoista jne., ja kiusaavat heitä näillä tiedoilla. Mielestäni hauskempaa on, kun koomikko osaa nauraa itselleen ja pilkkaa jotain omaa piirrettään. Eilen nousi esiin koomikon suomenruotsalaisuus ja toinen esiintyjä puuttui omaan ylipainoonsa. Itseironia ei kaikilta suju, mutta sujuessaan toimii aina.

Ulkona on ihana ilma. Oltiin koirien kanssa jo puolentoista tunnin aamulenkillä, käveltiin tuolla aurinkoisessa metsässä Mustanvuoren kupeessa. Nyt olisi tarkoitus pestä pari koneellista pyykkiä, lukea rauhassa lehteä ja kirjaa ja ottaa päikkärit. Sitten voitaisiin lähteä taas lenkkeilemään, toivottavasti aurinko jatkaa hymyilemistään. Pirteää sunnuntaita!