Tiistaina oltiin taas Tapakoulussa. Harjoittelimme jälleen hihnakäyttäytymistä, ja tällä kertaa oli jo aika paljon häiriötäkin mukana. Parkkikselle oli aseteltu kartiota sellaiseen neliöön, ja niitä oli kiertämässä kerralla neljä koiraa.  Blondi ei ole koskaan ollut sellainen rähjä kuin Pommi, joten meillä sujui ihan kohtuu hyvin. Neiti pysyi nätisti kontaktissa, mitä nyt vähän piti maasta haistella ja etsiä toisilta pudenneita nameja. Blondi on myös tottuneempi noihin parsonkavereihin, lenkillä kun tulee vieras koira vastaan, niin se kiinnostaa enemmän.

Nyt muistaessani mainostan, että TV2:lla on alkanut sellainen ohjelma kuin "Koiralle koti", jossa etsitään kussakin jaksossa jollekin koiralle uutta kotia. Se tulee torstaisin 18.35 ja uusinta keskiiviikkoisin 20.30. Siinä on taustalla ja itse ohjelmassakin mukana eläinkouluttaja Tommy Wirén, joka meille pitää tuota Tapakoulua. Ohjelman koirat eivät ole mitään "ongelmakoiria", vaan ihan normaaleja tapauksia joista luovutaan mm. ajanpuutteen vuoksi.

Eilen kävin leffassa katsomassa V2 Jäätynyt Enkeli -leffan. Se oli ihan hauska, sellainen perisuomalainen, äijähuumorilla maustettu huumoriläjäys. Siinä oli paljon mun lempinäyttelijöitä ja hahmot oli onnistuneesti vedetty yli, eli ei edes yritetty tehdä "realistista". :o)