Koko viikonloppu meni kaamean flunssan kourissa, eikä vieläkään näy helpotusta. Kuumetta ei ole, joten tulin räkäisenä töihin, oikea tautipesäke siis. Vuokratyöntekijöiden pitää toimittaa lääkärintodistus heti ensimmäisestä sairaspoissaolopäivästä, ja minusta lääkärille meno on yhtä raskasta ja vaivalloista kuin töihin tuleminen. :o(

Lauantaina olin illalla Tampereen Työväen Teatterissa katsomassa musikaalia nimeltään Patukkaooppera. Se kertoo patukkatehtaan linjastolla työskentelevistä naisista, heidän elämästään ja tehtaan yt-neuvotteluista ja tuotannon siirtämisestä Kiinaan. Oli ihan hauska ja hieman erilainen näytelmä, esim. vanhoja mummoja esittämässä oli vanhoja miehiä. :o)  Siinä puhuttiin rehellisesti kaikesta mahdollisesta, pettämisestä, haluttomuudesta, vitsailtiin yrityskonsulttien kustannuksella yms. Suosittelen.

patukka_sm_ny.jpg
 
Sunnuntaina koitin vaan levätä koko päivän, mutta eihän se täysin onnannut. Hieman käytiin koirien kanssa nauttimassa ulkoilmasta, mua tosin hengästyttää pelkkä hissukseen käveleminenkin tän flunssan takia. Iltapäivällä Käytiin T:n kanssa Pulterissa syömässä Isoäidin lihapullat, herkkua oli. Illalla lähdin seuraksi pub Höyryyn katsomaan jalkapalloa, kun tärkeä peli piti nähdä ja minulla kun ei ole (vielä, kuulemma) Canal+-kanavaa, josta näitä elintärkeyksiä voi seurata.