Tänään on ollut oikein vitutus-päivä. Tyhmä ilma, tyhmiä ihmisiä, tyhmä olo, tyhmä elämä, tyhmiä koiria... Tekisi mieli mennä peiton alle itkemään, mutta sitten taitaisin jäädä sinne lopullisesti.Tässä tilanteessa on aina kaksi vaihtoehtoa. 1.) Kuunnella nyyhkymusiikkia, syödä suklaata ja juoda viiniä. Oikein todenteolla sääliä itseään ja rypeä. 2.) Juoda mukillinen vihreää teetä, pukea lenkkivaatteet tai pakata salivaatteet laukkuun ja lähteä reippailemaan. Jälkimmäinen olisi tietysti se viisaampi valinta ja nyt kuntoilubuumissani taidan kääntyä sen puoleen. Muuten mua vituttaa vielä huomennakin kun on viinistä pää kipeä ja tullut mässättyä suklaata.

Ilmoittauduin äsken Blondin kanssa Eläinakatemian järjestämälle Kontaktikurssille, joka alkaa lokakuun loppupuolella. Kuulostaa nyt vähän hassulta, kun Blondi istuu aina tiiviisti sylissä kun olen tietokoneen ääressä. ;o) Lenkillä kuitenkin kun tulee koiria vastaan en meinaa saada sitä kontaktissa nätisti ohi ja agilitykentällä tuo kontakti on vielä tärkeämpää. Siellä kun neiti tuppaa olemaan niin innoissaan, että menee itsenäisesti suorittamaan niitä lempiesteitään. Ja huuto kun ei auta, ihme juttu!

207254.jpg

Tässä vielä piristykseksi kuva päivälenkiltä kukkulan kuninkaasta. Kun Pommi oli pentu mulla oli tapana hyppyyttää sitä ja rohkaista kiipeämään kannoille, kiville, penkeille yms. Se tekee sitä edelleen ja katsoo aina "suorituksensa" jälkeen kysyvästi että tulisiko kehuja tai namia. Tuleehan niitä...