Viikonloppuna oli jo ihan kesä, enää ei epäilystäkään. Perjantaina olin kaverilla nauttimassa kesäillasta puutarhassa ja syömässä ihanaa grilliruokaa. Lauantai-aamuna ei muuta kuin sandaalit jalkaan ja Tammelan torille ostamaan mansikoita. ;o) Siellä tuli myös syötyä herkullista Thaimaalaista ruokaa ja jälkkäriksi jäätelöä. Sunnuntaina olin sedällä ja tädilläni Hyvinkäällä kylässä, ja sielläkin tuli syötyä maha täpötäyteen ihanaa kotitekoista ruokaa. On siis ollut kylläinen viikonloppu. Matkalla Hyvinkäälle poikkesin mökillämme Toijalassa hakemassa koirien agilitykepit sieltä talvivarastosta. Meillä on hyvä koirakenttä tiedossa, joten nyt alkaa tehotreenit. Kerran viikossa on ohjatut treenit ja kerran viikossa koitan käydän itsekseen treenaamassa.

Mutta tuli viikonloppuna syömisen lisäksi onneksi liikuttuakin yksin ja koirien kanssa aika paljon. Lauantaina kävimme iltapäivällä reilun parin tunnin lenkillä Saarenkärjen ja Villilän alueella. Koirat saivat uida useampaan otteeseen ja tutkailimme polkuja ja reittejä. Olen ihastunut korviani myöten tuohon asuinalueeseen, enää en muualle haluaisikaan muuttaa. Tänään illalla mennään sinne asuntoesittelyyn. Katsomaan yhtä aikas kallista paritalon-puolikasta. Itsensä kiusaamistahan se tässä vaiheessa on, mutta silti haluan mennä. Tiedänpä sitten millaisia asuntoja ja taloja siellä on, kun joskus on muutto edessä. :o)

Tällä viikolla tuntuisi olevan vaikka mitä ohjelmaa, ja haluaisin vaan istua auringossa lukemassa kirjaa ja kärtsäämässä itseäni. :o) Yhdestä saunaillasta ja yksistä kesäjuhlista olen jo kauniisti kieltäytynyt. Ei vaan jaksa ja huvita joka päivä jotain. Jalkapalloa on tarkoitus potkia parina iltana, agilityä treenata ja kisata (Hui!), käydä uimassa, konsertissa ja ehkä yhdellä mökillä. Onhan siinä jo tekemistä.