...ei ehkä ihan sellaista vaalipropagandaa kuitenkaan kuin tänä ajankohtana odottaisi.

Eli, Tampereella ilmestyy sellainen ilmaisjakelulehti Tori. Siellä on semmoinen Karvakorva 07 -kilpailu, jossa on studio Karlingissa kuvattuja eläimiä 20 kpl mukana. Koska kävimme viime kesänä kyseisessä paikassa poseeraamassa, niin myös Pommin kuva on tuossa kilpailussa mukana. Laitan tähän nyt tuon samaisen kuvan, niin tunnistatte varmasti. :o) Suuria odotuksia meillä ei kisan suhteen ole. En edes tiennyt moisesta ennenkuin valokuvaaja kysyi lupaa laittaa Pomtsu mukaan siihen. Kisassa tuomaristo valitsee voittajan, ja yleisö saa äänestää omaa suosikkiaan. Kisan voittaja saa vuoden ruuat ja yleisön äänestämä suosikki saa kuvasuurennoksen. Aika hauska tuo "vuoden ruuat" -aspekti. Kisassa kun on mukana mm. hamsteri ja kani, mutta toisaalta myös kultainen noutaja. :o)

            453018.jpg 

 

Perjantain ja alkavan viikonlopun kunniaksi taas kirjaan ilon aiheita. Onhan niitä joka päivässä paljon, mutta semmoisia pikkuasioita ei tule huomanneeksi.Tänään minua on ilahduttanut mm.:

  • se, että on perjantai
  • herääminen aamulla unikaverin vierestä
  • työkaverin tarjoama kääretorttu
  • mielenkiintoinen blogi, jonka vasta löysin.Sitä kirjoittaa nuori nainen, joka rahoittaa elämäänsä ja opintojaan huoraamalla. Hän kirjoittaa asiasta suorasti ja rehellisesti. Todella mielenkiintoista luettavaa.
  • Ostoslistan suunnittelu. Menen huomenna Ikeaan.
  • Sanontojen kummallisuus. "Tiedä häntä" tai "Kiireestä kantapäähän". Kuka niitä oikeasti ymmärtää, että mitä niillä tarkoitetaan? Ja silti kaikki käyttää. :o)