Blondi (?) oli syönyt eilen yhdet mun sandaalit. Ruskeat, kesäkuussa ostetut ihanan pehmeät nahkaunelmat on nyt entiset. :o( Se mokoma oli ottanut ne semmoisesta kenkälokerikosta, eikä edes mistään alahyllyltä. Kovasti on siis pieni koira saanut rehkiä ja hyppiä saadakseen mamman kengät tuhottua. Kyllä se tiesikin olleensa tuhma kun menin kotiin ja käyttäydyin kuin myrskyn merkki. Toinen oli häntä koipien välissä ja korvat luimussa hiljaa ja matalana. Koita siinä sitten esittää vihaista... Blondin kanssa kun ei saa pokka pettää yhtään, auta armias jos hiemankaan hymyilet, se tajuaa sen heti.

Tänään on agitreenit, toivottavasti ei sataisi taas ämmiä taivaalta. Ensi viikolla meillä ei ole treenejä, kun samaan aikaan on Tamskin kisat. Unohdin ilmoittautua sinne ajoissa, ei siis olla menossa. Ensi viikolla menen lauantaina Suoknuutin agikoulutukseen Blondin kanssa. Oltiin sen koulutuksessa viime talvena, ja silloin hän totesi, että "seuraavan kerran kun me nähdään, niin tää koira osaa sitten kepit!". Hups, ei osaa kyllä. Ellei tänään tapahdu joku hyperihme naksahdus neidin päässä! :o) Tällä viikolla on joka illalla ohjelmaa, mutta josko ensi viikolla saisi aikaiseksi sen verran, että kävisi itsekseen treenaamassa niitä kepukoita.

T. leikkii jonkinlaista mykkäkoulua. Meillä meni ilmeisesti viikonloppu liian hyvin, nyt pitää taas vähän panikoida ja jarrutella ettei vaan vauhti kiihdy liikaa. Välillä mietin, että miksi jaksan yrittää ja onko tämä sen arvoista. Niinkuin yksi tuttu bloggaaja on joskus kirjoittanut, mitä sitä miehellä tekee kun sängyssä on kuorsaava ja piereskelevä parson? ;o) Meillä molemmilla on niin kiire viikko, että ennen lauantaita tuskin ehditään näkemään. Miksi olla parisuhteessa, jos aika ei riitä sille? Mä olen vielä semmoinen kaikki-tänne-nyt-heti-ihminen, että kovin hitaaseen ja epävarmaan etenemiseen ei mun kärsivällisyys riitä. Usko loppuu.

Huomenna on se tatskan otto edessä! Helosan-rasva on jo ostettuna valmiiksi, rasvanlevittäjää vaan ei taida näkyä. ;o)  Sitä tatuointia siis kuuluu rasvata useamman kerran päivässä alussa. Niin ja ihan alkuun siinä on semmoinen kelmu päällä, ettei veri sotke ym. Vähään aikaan ei saa uida, saunoa eikä ottaa aurinkoa. Hyvin se menee (vakuuttelen lähinnä itselleni tässä...), tarvii muista syödä välipalaa ennen sinne menoa etten pyörry. Kerron sitten huomenna kuinka helkkaristi oikeasti sattui...