Ja nopee! Mutta tossa kuvassa kyllä ihan läskin possun näköinen noin muuten... Huomenna onkin sopivasti maanantai ja lokakuun ensimmäinen päivä, voisi siis aloittaa jälleen kerran "uuden" elämän ja yrittää pudottaa jouluksi muutaman kilon.

944189.jpg

Pipo ja kaulahuivi ovat siis valmiit. Paksua lankaa oli nopea ja helppo neuloa. Innostuin asiasta, eli jäin heti koukkuun. :o) Nyt on tekeillä jo uusi pipo, oranssi, johon tulee virkattu kukka reunaan. Tommoiset pienitöiset työt sopii mun hermoille hyvin, saa äkkiä valmista eikä ehdi kyllästymään.

Viikonloppu on mennyt rauhallisesti. Perjantaina käytiin tekemässä Villilän asunnosta kaupat, nyt on siis nimet papereissa. On tehty eilen ja tänään pitkiä lenkkejä ja nautittu lämpimästä syyssäästä. Olen vieläkin räkäinen ja hieman flunssassa, on se tosin jo parantumaan päin. Huomenna menen Pommin kanssa taas räätälille. Silmä ei ole vieläkään kunnossa, vaan rähmii ihan hirmuisesti. Kolme antibioottikuuria se on jo syönyt, nyt olisi (mielestäni) aika kokeilla jotain muuta. Lääkäri katsastaa myös Pommin tassut, josko niissä olisi hiivatulehdusta. Se kun kirputtaa niitä niin paljon.