Tänään olen sinkoillut paikasta toiseen. Kävin töiden jälkeen kampaajalla, nyt on entistä tummempi ja hieman siistitty hiuskuontalo, jotta kehtaa mennä häihin lauantaina. Ostin Seppälästä mustan hartiahuivin, polyesteriä :-(, mutta hinta vain 11,95 euroa. Lisäksi Citymarketista kolmella ledillä toimivan punaisen irtovalon, joka on tarkoitettu pyörän perävaloksi. Se siis Blondin valomerkiksi pimeään hakumetsään. Minulla on vanhastaan semmoinen avaimenperä, jossa on yksi sininen aika iso led. Koitan sitä huomenna, jos sitä voisi käyttää sinä "luoksekutsumisvalona".

Hain BarffiNetistä satsin siipiä, selkiä, kuoreita yms. Puhuin myyjän kanssa koirien kutinoista, ja hän kysyi, että "oletko tarkastanut ettei niissä ole täitä?" Yök ,kauhistus, huono olo! Ei ole tullut pieneen mieleenkään, eihän mun koirat ole mitään "päiväkotilapsia". No heti kotiin päästyäni laitoin otsalampun päähän, raahasin koirat ikkunan eteen ruokapöydälle, ja eikun tutkimaan. Pelkkä ajatus jo inhotti, mutta pakkohan se selvyys oli saada. Puolen tunnin verran jaksoin tehdä pieniä "jakauksia" turkkiin ja tihrustella näkyykö jotain. En löytänyt mitään. Hyvä niin, mutta toisaalta, olisi ainakin selvä syy löytynyt kutinalle... Jos joku muu nyt kauhistui täi-asiasta, niin pari faktaa. Koiratäit eivät tartu ihmisiin. Ne ovat pienen pieniä, kyyneleen muotoisia, mannaryynin kokoisia ja värisiä, eli vaaleita. Kuulemma jos on hyvä näkö, niin ne näkee paljaalla silmällä, tummaturkkisesta koirasta tietty helpommin kuin valkoisesta. Myös suurennuslasia tai jonkinlaista teipillä painelua ja tutkimista voi harrastaa. Kirkas otsalamppu oli kyllä mielestäni hyvä lisäapu. :o) Apteekissa myydään shampoota, jolla niistä pääsee eroon.

Äksy-Pommi sai puhelimitse konsultoituna toisen antibioottikuurin. Tai siis huomenna vasta menen sen hakemaan eläinlääkäriltä, joka onnekseni on tuossa työmatkallani. Nyt kokeillaan siis eri merkkiä, muutama päivä päällekkäin vanhan antibiootin kanssa ja sitten jatkossa pelkästään. Toivottavasti se lähtee puremaan ja paise kuivuu pois.