Parissa tutussa blogissa on nyt ollut trendinä kertoa, että mitkä asiat ovat tänään ilahduttaneet. Siis voi olla ihan pikkujuttuja, jotka vaan saavat muuten ehkä synkän päivän näyttämään valoisemmalta. Mun päivä on tunnetasolla aivan perseestä, joten kai mä yritän samaa. Ihmissuhdekuviot ja niihin liittyvä ahdistus, pelko ja omien fiilisten sekavuus on saanut mut kiukuttelemaan heti heräämisestä lähtien...Mutta mut on saanut tänään ilahtumaan seuraavat asiat: Normaalia pidempi aamulenkki valoisella säällä. Uusi ergonominen ja superhieno hiiri, jossa on nappuloita ja toimintoja enemmän kuin mun älykkyysosamäärä on. :o) Ihanat työkaverit, jotka kiusoittelee (tuo älykkyysosamäärä-kommentti), mutta toisaalta myös antaa hartiahierontaa ja vitutuksenpoistohalauksia. Koiranhoito-ongelman ratkeaminen (perjantaina on osaston saunailta). Antaa sen soida -biisi radiossa.

Pommi voi oikein hyvin jo. Eilen se oli työpäiväni aikana saanut riisuttua potkupuvun pois. Se kulkee pitkin seiniä ja sohvan reunoja ja hinkkaa kylkeään seinää vasten. Ilmeisesti hieman jo venähtänyt potkupuku lähtee tuolla menetelmällä valumaan. Onneksi Pommi ei kuitenkaan ollut repinyt tikkejä pois, vaan haava näytti oikein siistiltä ja hyvältä.

Sain eilen otettua Blondilta sen pissanäytteen. Siinä viljelyssä ei näkynyt kasvua, eli mitään virtsatietulehdusta ei sen mukaan ole. Ph-arvo oli kuitenkin kovin korkea, ja selvästi Blondi käy useammin pissalla kuin aiemmin. Eilen viimeksi valkoisella matolla. :o( Torstaina mennään siis eläinlääkärille tutkimuksiin, josko syy moiselle löytyisi. Parin viikon aikana menee rahaa eläinlääkäriin 400 euroa, + tihutöistä aiheutuneet kustannukset. Toisaalta...mitä sitä ei perheensä eteen tekisi...