Eilen se selvisi, pääsemme muuttamaan uuteen kotiin 1.11.!! Varsinainen muuttopäivä on käytännössä lauantai 4.11. , kovin pian siis. Sitä ennen kun tarvisi pakata kamat, tehdä muuttoilmoitusta, sähkösopimusta, saada ex-siippa kiinnittämään lamppuja kattoon, rekrytoida kaverit kantoavuksi yms. Ihan hyvä mieli on kiireestä huolimatta, uskon että me viihdytään siellä oikein hyvin.

Blondin kontaktikurssi peruuntui, mikä on tylsää. :o( Tulossa on kuitenkin eläinkouluttaja Tommy Wirénin pitämä tapakoulutus parsoneille, mikä on puolestaan oikein mahtava juttu. Siellä opiskellaan todennäköisesti hihnakäyttäytymistä, ohituksia yms. Meillä on mielenkiintoisen näköisiä nuo vastaantulevien koirien ohitukset. Pommi pysähtyy heti kun näkee vastaantulevan. Se käy istumaan mun viereen ja alkaa tapittaa mua, että tuleeko sitä namia. Blondi puolestaan lyö itsensä mahalleen maihin tässä vaiheessa. Minä kaivan namit taskusta ja saan niiden avulla Pommin kävelemään vieressäni, niin että se tuijottaa vaan nameja. Blondi puolestaan syöksyy täydellä vauhdilla kohti vastaantulijaa kun lähdemme liikkeelle, ja hyyppii ja pomppii ympäriinsä. Pommia ei voi päästää haistelemaan muita koiria, sille syötän siis nameja tasaisin väliajoin ja pidän huomion itsessäni. Blondia haluan kuitenkin vähän päästää tutustumaan muihin, jotta sillä tuo sosiaalisuus säilyisi. Siinä sitten koitan tsompailla yhden tapittavan ja kököttävän ja toisen kiskovan ja pomppivan kanssa, remmit solmussa ja namit kädessä.... ;o) Ohitustreenit siis tulevat tarpeeseen.

Huomenna olisi epäviralliset mölliagilitykisat Hervannassa. Olin päättänyt mennä sinne Pommin kanssa, mutta sillä alkoi juoksu eilen. Taidan mennä kuitenkin treenaamaan omaa ohjaamistani ja viihdyttämään yleisöä Blondin kanssa kisaamalla. Jostainhan se ura on aloitettava. Kuulin tänään, että yksi agilityguru oli koiransa kanssa 7 viikossa noussut ykkösistä kolmosiin ja kerännyt kolmosluokassa SM-kisoihin vaadittavat seitsemän nollaa. Ensi kesäkuussa olisi YLÖKK:in järjestämät SM-kisat. Emme taida kuitenkaan Pommin kanssa pystyä vastaavaan, vaikka aikaa olisikin vielä yli 7 kuukautta. Ehkä sitten vuonna 2009. ;o)