Eilen oltiin asuntoesittelyssä. Tehtiin heti tarjous, halukkaita kun oli jonossa reilusti, ja meitin tarjous hyväksyttiin. Nyt me siis oikeasti ollaan ostamassa asunto, kalliiksi tulee jos nyt ruvetaan perumaan. Ei ole lautalattioita, ei puuhellaa eikä edes takkaa. Ei se mitään, tykkäsin silti kovasti, ja onhan tämä ehkä helpompi ja enemmän tyylisempi vaihtoehto.

Kyseessä on siis rivitalo kolmio. Rakennettu vuonna 2004, joten mitään remppaa ei tarvi tehdä. Paitsi keittiön ja vessan avohyllyihin haluan hommata kaapinovet. :o) Rivari sijaitsee Tampereen Villilässä, ei ihan Villilänniemessä, vaan siinä Porintien kupeessa, ikäänkuin Raholan vieressä. Talo on kivasti rakennettu, asunnot eivät ole ihan vierivieressä, vaan sillai pikkuisen vaan toisissaan kiinni. Meillä on siis oikeastaan vaan 1 naapuri, jonka piha on meitin pihan vieressä. Piha on ihan kivan kokoinen, sinne saa kepit ja pari hyppyä hyvin mahtumaan. :o)

Lattiat tammiparkettia (auts, heti koirien jäljet näkyy), keittiön kaapinovet valkoiset, samoin välitilan laatat, ja yleensäkin todella vaaleat ja hillityt kaikki seinäpinnat. Ehkä parasta asunnossa on kodinhoitohuone. Aika pieni huone, jossa pyykkikaappi, paikka pesukoneelle, semmoinen iso ritilöity lattiakaivo, lattialämmitetty laattalattia ja suihku. Tähän huoneeseen mennään tuulikaapista, eli se on todella kätevä koirien tassujen pesua ajatellen. Tykkäsin myös siitä, että asunnossa ei ole pattereita lainkaan, vaan lämmitys hoituu lattialämmityksen avulla.

919235.jpg

919237.jpg

Muuttamaan päästään vasta vuoden vaihteessa, on siis hyvin aikaa pakata tavaroita ja hankkiutua turhasta eroon. Muuttomatka minulla on noin kolme kilometria, samoissa ihanissa lenkkimaastoissa voidaan siis lenkkeillä jatkossakin.