Taas on perjantai. Viikot menevät ihan hirveällä vauhdilla. Töissäkin pitää niin kiirettä, että työpäivän tunnit eivät meinaa riittää mihinkään. Vaikka hyvähän se vaan on, että töitä riittää. Nykyinen työsopimukseni on tämän vuoden loppuun saakka. Olen kuitenkin melko positiivisella mielellä jatkosta, uskon siis työsuhteen jatkuvan ensi vuonnakin.

Blondin kanssa on harjoiteltu luoksetuloa lähes joka lenkillä. Kyllä se kahden koiran kanssa onnistuu ihan hienosti, ei siis olla käyty "yksilölenkeillä", laiska kun olen. Blondilla kyllä häiriöt vievät vielä voiton, eli jos näkyvissä on joku toinen koira, niin sitä pällistellään mieluummin kuin tullaan minun luokseni. Pommi puolestaan on niin ehdollistunut namin saamiseen koiran ohituksessa, että tulee automaattisesti puntin juureen kinuamaan heti kun näkee koiran. Tällä viikolla ei ole kotiakaan terrorisoitu, ilmeisesti pureskelunestoaine on hintansa veroista. ;o) Eilen oli kuulemma vesikuppi vahingossa kaatunut, mutta se nyt on pieni vahinko.

Huomenna pidän kavereille tuparit, on siis mukavaa siivous- ja leipomuspuuhastelua tiedossa illalla. Ei ne mitkään isot juhlat ole, muutama tyttökaveri tulee napostelemaan, viinittelemään, pelailemaan pelejä ja juoruilemaan. Ja eiköhän me kaupungillekin lähdetä tanssahtelemaan... Ensi viikolla onkin sitten työpaikan pikkujoulut vuorossa. Iso työporukka, jossa alle 10% on kuitenkin naisia. Ja pikkujouluihin tulee orkesteri soittamaan tanssimusaa. Hyvä yhtälö! ;o)