Olin tänään siellä työhaastattelussa."Piina" kesti noin 50 minuuttia, haastattelijoita oli 4 henkeä. Oli viestintäpäällikkö, myynti- ja markkinointijohtaja, se äitiyslomalle jäävä henkilö jne. Olin oma rehellinen ja suorapuheinen itseni, muuta en osaa. Tuntui, että haastettelu meni ihan hyvin. En jäänyt sanattomaksi missään kohtaa ja uskon heidän pitävän avoimuudestani. Minulla on ehkä hieman joissain tarvittavissa taidoissa puutteita. Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien käyttötaitoni ei ehkä ole ihan riittävä, hirveästi en ole intran kanssa ollut tekemisissä ja kun kysyttiin "oletko excel-virtuoosi", vastasin rehellisesti, että en. Uskon, että kuitenkin luonteeni ja haluni oppia korvaa osittain pienet puutteet. :o) Ja työkokemus 40 miespuolisen diplomi- ja ei diplomi insinöörin kanssa on kuulemma plussaa. :o) Haastattelu tehtiin suomeksi (onneksi), eikä siihen liittynyt mitään tehtäviä tai testejä. Kuulemma haastattelevat kahdeksan henkilöä ja tekevät ensi viikon kuluessa päätöksen.

Yrityksen tilat ovat upouudet ja tosi hienot. Työtehtävät vaikuttavat tosi mielenkiintoisilta ja haastavilta. Vaikka sijaisuus ehkä kestäisikin vaan vuoden (kuka tietää?), niin silti siitä saisi tosi hienon lisän ansioluetteloon. Toisaalta, jos täältä pitäisi lähteä, niin itku tulisi. Tykkään työkavereistani niin paljon. No, turha sitä on vielä murehtia, mietitään sitten vasta jos se joskus on ajankohtaista.

Mulla alkoi eilen flunssa. Nopeasti se kävi kimppuun, senkin mokoma. Eilen illalla oli kurkku hieman kipeä. Aamulla se oli jo tosi kipeä ja nenä tukossa. Nyt nenä vuotaa ja puhuminenkin sattuu nieluun. Silmät kirvelee ja olo on kuumeinen. Lähden justiinsa kotiin peittojen alle lepäämään. Tämän illan hakutreenit saa jäädä, harmi.