Huh.Viikonloppu meni nopeasti ja touhutessa. Pakkaaminen, pyykkääminen ja siivoaminen jäivät, ja univelkojakaan ei tullut kuitattua. Muutto lähestyy päivä päivältä, joten kai se on otettava tällä viikolla pahvilaatikko ja teippirulla kauniiseen käteen.

Lauantaina olimme Blondin kanssa kolme tuntia agilitytreeneissä, Pommi ei päässyt juoksujen takia mukaan. Treeneissä oli kivaa ja Blondin mielestä varmasti myös jännää. Se pääsi taas pällistelemään hevosia ihan lähietäisyydeltä. Maneesin takaa löytyi tuore jäniksenraato, ja Blondi pääsi ekaa kertaa tutustumaan moiseen ja haistelikin sitä monta kertaa ja pitkään. On se kiva kun pääsee käymään landella edes kerran viikossa. Itse treenaaminen oli aluksi vähän riehumista ja hösellystä, mutta ihan hyvin se lopulta meni. Paikallaan pysyminen esteen takana on meillä tällä hetkellä suurin ongelma. Blondi ei malta yhtään jäädä odottamaan, vaan meidän pitää aina lähteä lentävällä lähdöllä.

Sunnuntaina olin koko päivän Lemmikkimessuilla Vantaalla. Kaverini oli siellä näytteilleasettajana myymässä tuotteitaan ja esittelemässä verkkokauppaansa. Olin mukana auttamassa, oli oikein mukava päivä. Messuilla oli paljon jyrsijöitä, lintuja, kissoja ja koiria. Siellä oli mm. knock out agilitykisoja ja koirien muotinäytöksiä. Shoppailtuakin tuli tottakai, ostin luita, kärsiä, uutta kuivamuonaa, pehmoleluja ja sellaisen vyölaukku-tyylisen pussukan palkitsemisnameille agilityyn ja tottikseen.