Nyt on lumen tulo hieman jo hellittänyt ja autolla pääsi tänä aamuna pihasta ihan kunnialla pois. Aamulla oli pakkasta -13 astetta, ja koirilla tuntui tassuja paleltavan kovasti. Blondi tassutteli ihan reippaasti, mitä nyt otti välillä tanssi- ja vaihtoaskeleita mennessään. Pommia on puolestaan saanut jo pari päivää suorastaan kiskoa perässään. Se ei jostain syystä yhtään tykkää kävellä pakkasessa ja lumessa. Kai se pian tottuu. Pommi on ollut vähän stressaantuneen oloinen myös asunnossamme vallitsevasta kaaoksesta, hirveästä läjästä muuttolaatikoita ja tuttujen tavaroiden katoamisesta laatikkoon.

Eilen olin ex-miehen kanssa uudella asunnolla laittamassa lamppuja kattoon (tai en minä niitä laittanut) ja kokoamassa uutta ruokailuryhmää. Ostin myös uuden sikakalliin olohuoneen maton, sellaisen pitkälankaisen ryijytyylisen luomuksen. Tarvii toivoa, että kukaan valkoinen terroristi (nimeltään Blondi) ei keksi pureskella sitä tai pissiä sille. Edellisen mattomme kulmat on meinaan pyöristetty sellaisiksi nätin pyöreiksi, varmaan ne miellyttäisi feng shui-asiantuntijoitakin alkuperäisiä teräviä kulmia enemmän.

Huomenna on varsinainen muuttouurastus edessä, toivotaan että kaikki sujuu kivuttomasti ja saadaan esim. sänky ja sohva mahtumaan hissiin. Muuten on edessä viiden kerroksen kiipeäminen. ;o)