Huh. Viikonloppuna saatiin kokea sekä iloa että surua, aika tapahtumarikasta oli. Koirilla meni hoidossa kaikki hyvin, turhaan jännitin. Ex-mieheltä tuli  vaan yksi kysymys koskien barf-ruokia, "lämmitetäänkö tää ruoka?". :o)

Käytiin eilen mm. Korkeasaaressa ihastelemassa karhuja, apinoita, tiikereitä ja muita mukavia elukoita. Syötiin ihanassa espanjalaisessa ravintolassa lämpölamppujen alla terassilla, käytiin shoppailemassa, ja rentouduttiin. Oli hauskaa ja hyvin sujui.

Illalla/yöllä mentiin ravintola Onnelaan, mukana oli myös T:n serkku ja hänen pari kaveria. Onnelan suomirock-baarissa tanssimme pöydällä, katossa menee semmoinen tanko josta voi pitää kiinni, ja pöydillä on siis ihan "lupa" tanssia. T:n serkku temppuili sen katonrajassa olevan tangon kanssa, ja putosi sieltä suoraan selälleen lattialle lyöden takaraivonsa tosi pahasti. Taju meni ja korvasta rupesi tulemaan paljon verta. Ambulanssi saatiin soitettua heti ja ravintolan järkkärit tulivat paikalle eristämään aluetta. Serkku tuli jossain vaiheessa tajuihinsa ja koitti nousta, mutta pidimme häntä makuulla ambulanssimiesten tuloon saakka. Ihan kamala tilanne, tuntuu vieläkin pahalta ajatella sitä. Sellainen hetki, kun kaikki muu ympäriltä katoaa, et kuule meteliä ja kaikkien liikkeet näyttää hidastetuilta. Ambulanssimiehet olivat tosi ystävällisiä ja fiksuja, en ole ennen joutunut tekemisiin heidän kanssaan, mutta kunnioitus heidän ammattikuntaansa kohtaan kasvoi heti ja paljon. Minä ja T. lähdimme ambulanssin mukana Töölön sairaalaan, ja myös poliisit tulivat sinne tekemään vakiokysymyksiän meille. Serkku meni kuvauksiin, ja me odottelimme aulassa. Emme olleet lähiomaisia, joten meihin suhtauduttiin vähän varoen. T:n tehtäväksi koitui soittaa serkkunsa äidille ja avovaimolle ja kertoa tilanne. Tilanne oli ja on edelleen sama, eli kallonpohjassa on ruhje ja hiusmurtuma, serkku on tajuton ja hengityskoneessa. Häntä yritetään välillä herätellä ja saada hengittämään itse, vielä ei ole onnistunut. Pidetään peukkuja ja toivotaan parasta! Ettehän rakkaat ystävät tanssi enää ikinä niillä typerillä pöydillä?!