Huh. Töissä oli kamala päivä. Hirveä kiire ja touhotus aamusta iltapäivään. Sain tapella printterin kanssa, etsiä nimenkirjoitusoikeuden omaavia kivien alta, hoputella kuljetus- ja vakuutusyhtiötä. Tulostin noin kymmenen mapillista erilaisia dokumentteja ja koitin pysyä kaiken kiireen ja kuumuuden keskellä järjissäni. :o)

Perjantaina käytiin Riihimäellä teatterissa katsomassa Jäniksen Vuosi. Todella erikoinen ja hauska näytelmä, ei yhtään semmoinen mitä kirjan perusteella olisi odottanut. Interaktiivisuus oli päivän sana. Lauantaina mentiin puolestaan Hämeenlinnaan stand up festareille. Oli tosi hauskoja koomikkoja, tykkäsin kovasti. Ehkä eniten nautin yhden Pirjon esityksestä. Naiskoomikko on sillain mukavan poikkeava tuossa koomikoiden porukassa, että sillä on ohjelmistossa vähemmän kikkeli-huumoria kuin miehillä.

Eilen käytiin ex tempore asuntoesittelyssä. Villilänniemessä, eli mun lempikaupunginosassa. Tampereen keskustaan on noin 8 kilometriä, ja nimensä mukaan tuo on Pyhäjärven ympäröimä niemenkärki. Kolmella suunnalla järvi, rantaan alle 100 metriä, rannassa ihania laitureita, lenkkipolkuja, ihan kuin jokin oma erilainen maailmansa. Ahvenanmaa pienoiskoossa tai jotain.Tulee semmoinen "ollaan ulkomailla" -olo, varsinkin kun oli ihana auringonpaiste ja oikein kesäinen ilma.Asunto oli semmoinen luhtitalon tyylinen rivitalo, kolmio. Oma parveke ja piha. Aika hyvässä kunnossa, seinät pitäisi laittaa uusiksi, ja keittiön kaapit. Ihastuin ja rakastuin, mun mielikuvitus jo remontoi ja sisusti sen oman näköiseksi. Hinta ei ihan mieletön, mutta enemmän kuin toivoisi asunnosta maksavansa. Yksin ei ole ikinä varaa, ja "tuoreen tuttavuuden" kanssa aika riski lähteä tuommoista ostamaan... Lottovoittooooo??

Tänä iltana olen kokaillut koirille kasvismössöä. Tein aika ison satsin ja laitoin suurimman osan pakastimeen. Menussa oli kurkkua, jäävuorisalaattia, omenaa, kesäkurpitsaa, pinaattia ja avokadoa. Yhteen purkkiin myös banaania. Toistaiseksi koirat ovat syöneet lihaisina luina niitä kanan siipiä. Voisin kai ruveta pikkuhiljaa kokeilemaan jotain muutakin. Blondi tarvisi jotain rasvaisempaa, se kun on tuommoinen ruipelo. Nyt ajattelin lisäillä kasvismössön sekaan broilerin jauhelihaa ja öljyä. Ehkä uskallan siirtyä jo rasvaisempiin lihoihin, ovathan ne jo ainakin kuukauden barffanneet.