Vaihdoin taas blogin pohjaa, olen nopea kyllästymään. Taas se on tuollainen tummataustainen, niistä jostain syystä tykkään. Tuossa on hieman oranssiakin, se kun on meitsin lempiväri. :o)

Eilen oli kotona odottamassa kolme pissalammikkoa kun menin töistä. Ihan ei siis Blondin uusi ruoka toimi, ainakaan vielä. Tänä aamuna käytiin pidemmällä lenkillä kuin yleensä aamuisin. Taka-ajatuksena oli, että Blondi ehtisi pissailla lenkin aikana useamman kerran ja sit ei tarvisi sisälle tehdä. Se on rassukka niin laihakin, että luut vaan törröttää. Uudessa ruokavaliossa on kielletty kaikki keksit, luut ja muut lisukkeet. Ainoastaan sitä kuivamuonaa ja täyttä lihaa saa antaa. Tarvis varmaan ruveta antamaan kolme ruokaa päivässä pikkukirpulle, nyt neidit syö kahdesti, aamulla ja illalla.

Oma ruokavalio on edelleen pyllyllään. Kirjoitin eilen syömisiäni pieneen ruutuvihkoon. Siellä lukee mm. rahkapulla ja pikkupussillinen sukulakuja! Tänä aamuna heitin vihkon roskiin, totesin moisen touhun ihan turhaksi. :o) Meillä on täällä töissäkin ihan liian hyvä ja houkutteleva irtokarkkivalikoima. Mun laihdutuksen kompastuskivi on aina se, että alkuinnostuksessa syön ihan liian vähän. Kituutan päivän jollain salaatilla tai kaurapuurolla, ja sitten illalla iskee kamala ahmimishimo, ja syön nälkääni ihan mitä sattuu ja kamalia määriä. Pitäisi nyt siis maltillisesti ruveta syömään vaan normaalia kotiruokaa normaaleja määriä ja tinkiä vaan niistä herkuista. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta tämmöiselle herkkuperseelle se ei sitä ole!